Βίντεο – ΣΟΚ: Η στιγμή που πέφτει νεκρός ο φίλαθλος στην Καλαμαριά

Σοκάρει το video που «βλέπει» το φως της δημοσιότητας από τη στιγμή που 70χρονος φίλαθλος σπρώχνεται από άνδρα, πέφτει και σκοτώνεται στο γήπεδο της Καλαμαριάς. Η τραγωδία σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα στον Απόλλωνα Πόντου και τα Χανιά.

Τα όσα καταγράφονται στο video του Flashnews.gr, προκαλούν σοκ! Καταγράφει καρέ καρέ πως ξεκίνησε ο διαπληκτισμός και πως ένας άνδρας που δεν φαίνεται να συμμετείχε στη λεκτική αντιπαράθεση, σπρώχνει τον 70χρονο. Νεκρός φίλαθλος στο γήπεδο του Απόλλωνα!

Από το σπρώξιμο αυτό, ο 70χρονος, γνωστός φίλαθλος και κάτοικος Καλαμαριάς, έπεσε στο έδαφος, χτύπησε το κεφάλι του και τραυματίστηκε θανάσιμα.

Όλα έγιναν το απόγευμα της Κυριακής (29.09.2019). Κάποια στιγμή, ο 70χρονος φαίνεται να έχει έντονο διάλογο με έναν άλλο άνδρα που βρίσκεται στο γήπεδο. Οι δυο άνδρες χειρονομούν και τη στιγμή που ο 70χρονος φαίνεται να απομακρύνεται προς τα σκαλοπάτια, τον πλησιάζει ένας άλλος άνδρας, ο οποίος στο video δεν φαίνεται να συμμετείχε στον καυγά, και τον σπρώχνει βίαια!

Ο άτυχος 70χρονος φίλαθλος έπεσε και χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν οι γιατροί του γηπέδου για να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες, αλλά το χτύπημα στο κεφάλι ήταν μοιραίο και ο άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή στο γήπεδο της Καλαμαριάς.

Δείτε το video ντοκουμέντο:

Σύμφωνα με το Flashnews.gr, η αστυνομία έχει προχωρήσει σε μια σύλληψη.

Πηγή: Flashnews.gr