Πελασγία: Ενώπιον της δικαιοσύνης οι δίδυμοι που δολοφόνησαν τον 41χρονο με κασμά – Τι υποστήριξαν

Το θύμα είχε έντονη λεκτική αντιπαράθεση με τα δύο αδέλφια, η οποία εξελίχθηκε σε άγρια δολοφονία.

«Θα μιλήσει η ιατροδικαστική έκθεση», τονίζουν οι δικηγόροι των δύο αδελφών που κατηγορούνται για τη δολοφονία του 41χρονου στην Πελασγία.

Για βαριές σωματικές βλάβες συνέπεια των οποίων επήλθε ο θάνατος του άτυχου 41χρονου Ρομά, κατηγορούνται τα δύο αδέλφια από τον καταυλισμό της Πελασγίας που συνεπλάκησαν μαζί του, σύμφωνα με το lamiareport.gr.

Οι δύο 33χρονοι Αλβανοί παρουσιάστηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης (25/09) σε Εισαγγελέα και Ανακριτή και ζήτησαν προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα το πρωί, προκειμένου να έχει βγει και το πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης.

Όπως ανέφεραν και οι συνήγοροι υπεράσπισής τους Δημήτρης Κρούπης και Δήμητρα Παπαθεοδώρου, τα αδέλφια δεν κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ζήτησαν το μέγιστο δυνατό χρόνο για να απολογηθούν εφόσον έχει βγει και το πόρισμα του ιατροδικαστή Αθηνών.

Για τα καυσόξυλα έγινε το φονικό

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες φέρεται να υποστήριξαν ότι το θύμα, τους είχε κλέψει ξύλα και πήγαν απλά να του ζητήσουν το λόγο με αποτέλεσμα να σημειωθεί συμπλοκή, χωρίς όμως να έχουν πρόσθεση να σκοτώσουν τον 41χρονο.

Στον καταυλισμό επικρατεί αναβρασμός και οι Αρχές εύλογα φοβούνται για βεντέτα μεταξύ των δύο οικογενειών.

Οι δράστες προσάγονται στο Αστυνομικό Μέγαρο Φθιώτιδας.

Πηγή