Τραγωδία στα Γλυκά Νερά: Συγκλονίζει η κατάθεση της μητέρας του νεκρού βρέφους (vid)

«Μουδιασμένη» είναι η κοινωνία της χώρας από την είδηση θανάτου ενός βρέφους δύο μόλις μηνών ύστερα από επίθεση που δέχθηκε από τον σκύλο της οικογένειας.

Όπως έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό, ο σκύλος ράτσας ροτβάιλερ, έσκισε τη σίτα, άρπαξα το μωρό από την κούνια που βρισκόταν, το έσυρε στο μπαλκόνι και άρχισε να το δαγκώνει!

Αυτά ανέφερε η τραγική μητέρα στην κατάθεση που παραχώρησε στους αστυνομικούς το απόγευμα της Πέμπτης, όταν κατόρθωσε να συνέλθει από το σοκ που υπέστη.

Η γυναίκα είναι συντετριμμένη ενώ κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της είχε τη βοήθεια ψυχίατρου και ψυχολόγου. Κατά την κατάθεσή της φέρεται να είπε: «Ήμουν στο σπίτι και καθάριζα το μπάνιο. Είχα αφήσει το μωρό στο καλαθάκι του στο σαλόνι. Άκουσα κλάματα και βγήκα. Το σκυλί είχε σκίσει τη σίτα της μπαλκονόπορτας και είχε στο στόμα του το μωρό»!

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όσα είπε η μητέρα στους αστυνομικούς όπως προβλήθηκε από το κεντρικό δελτίο του Alpha:

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα συνέβησαν σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, ενώ όταν η μητέρα παρενέβη ήταν ήδη αργά.

Όπως δήλωσε νωρίτερα η γιαγιά του παιδιού, η γυναίκα που έχει άλλα τρία αγοράκια, ήθελε πολύ ένα κοριτσάκι και προσπάθησε πάρα πολύ για να το αποκτήσει. Μάλιστα, μετά τη γέννα, χρειάστηκε να κάνει αφαίρεση μήτρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι φίλη της οικογένειας δήλωσε πως το ροτβάιλερ ζήλευε το βρέφος από την στιγμή της γέννησής τους και για το λόγο αυτό το είχαν πάντα στο μπαλκόνι.

Όταν τελικά, η τραγική μητέρα κατάφερε να αρπάξει το βρέφος, έφυγε για το Νοσοκομείο Παίδων. Όπως διαπιστώθηκε, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, το μωρό ήταν νεκρό. Η ανακοίνωση του νοσοκομείου άλλωστε αναφέρει πως το παιδί έφερε εκχυμώσεις και εκδορές σε όλο του το σώμα: «Σήμερα το πρωί στις 09.40 πμ, βρέφος θήλυ 2 μηνών, μεταφέρθηκε νεκρό στα Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου μας από τη μητέρα του. Κατά την αντικειμενική εξέταση δεν είχε αναπνοές, ούτε καρδιακή λειτουργία, δεν αντιδρούσε σε ερεθίσματα και δεν είχε επαφή με το περιβάλλον. Έφερε σε όλο τον κορμό αιματηρές εκδορές και εκχυμώσεις. Αμέσως μετά την εισαγωγή του στα Εξωτερικά Ιατρεία έγινε καρδιοαναπνευστική ανάνηψη διάρκειας περίπου 30 λεπτών χωρίς αποτέλεσμα. Η μητέρα υποστήριξε ότι ο σκύλος του σπιτιού επιτέθηκε στο βρέφος. Η σωρός μεταφέρεται στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία».

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες

Συγκλονισμένοι είναι όλοι στη γειτονιά όπου σημειώθηκε η τραγωδία.

«Το κοριτσάκι πρέπει να ήταν νεκρό όταν το κρατούσε η μητέρα του στα χέρια, δεν τον άκουσα να κλαίει», δήλωσε γείτονας της οικογένειας στο Newbomb.gr.

Δείτε τι άλλο ανέφερε στο βίντεο που ακολουθεί:

Γειτόνισσα η οποία μένει στο διπλανό σπίτι ανέφερε στο Newsbomb.gr, ότι η οικογένεια είχε μετακομίσει στη γειτονιά πριν από ένα χρόνο και ότι έβλεπε συχνά τον πατέρα να κάνει βόλτα το σκυλί, το οποίο έμενε σε βεράντα του διαμερίσματος.

Σύμφωνα με άλλη μαρτυρία, το σκυλί βρισκόταν συνεχώς στο μπαλκόνι και γαύγιζε ασταμάτητα. «Ήταν θέμα χρόνου να συμβεί το κακό, φαινόταν επιθετικό», δήλωσε μια γυναίκα που γνώριζε την οικογένεια.

Πηγή