“Τζάμπα μάγκες ” – Τους “τσίμπησαν” τα παλικάρια της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Καλαμάτας

Οι συμπολίτες μας μεγάλης ηλικίας είναι τα συνήθη θύματα επίδοξων ληστών. Η μοναχικότητά τους αλλά και τυχόν οικονομίες μιας ολόκληρης ζωής, πολύ συχνά γίνονται οι “προκλήσεις” για άτομα με όχι και τόσο ευγενείς σκοπούς:
Την ωμή αυτήν πραγματικότητα, βίωσε πριν 2 μέρες μια ηλικιωμένη την Μεσσηνία. Η ηλικιωμένη διέμενε μόνη της και αυτό το ήξεραν καλά τα τρία άτομα τα οποία τελικώς εισήλθαν στην οικία της και ασκωντας της σωματική βία, της απέσπασαν τις οικονομίες της.
Με την βοήθεια των γειτόνων, η Αστυνομία ενημερώθηκε εγκαίρως και οργανώθηκε έτσι αμέσως αστυνομική επιχείρηση με αιχμή του δορατος την ομάδα ΔΙΑΣ. Λίγο αργότερα, εντοπίστηκαν στην Καλαμάτα από Ομάδα ΔΙ.ΑΣ τρία άτομα όπου και μετά την προσαγωγή τούς αναγνωρίστηκαν. Δυστυχώς ανάμεσα τους ήταν και ένας ανήλικος.
Ο λόγος ξανά στην Δικαιοσύνη..
Η ληστεία από μόνη της είναι κάτι το ειδεχθές. Όταν μάλιστα το θύμα είναι μια ηλικιωμένη γυναίκα τότε αποκτά και άλλες διαστάσεις. Το θράσος όμως κάποτε τελειώνει απότομα και ο καθείς έρχεται αντιμέτωπος με την ΔΙ.ΑΣ… και με τις συνέπειες των πράξεων του.

Από την σελίδα της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο facebook: CitiΖΕΥΣ/ΔΙΑΣ in Action