Ο Βασίλης Σαμπράκος αποκλειστικά στο ΙΕΚ ΣΒΙΕ

Η χρήση της τεχνολογίας έχει μπει για τα καλά στο σύγχρονο αθλητισμό και  αποτελεί όλο και περισσότερο ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια προπονητών, γυμναστών και αθλητών. 

Ο κορυφαίος αθλητικός δημοσιογράφος στην ανάλυση αγώνων και στην αξιολόγηση μεθόδων προπόνησης με σύγχρονα ψηφιακά μέσα αναλαμβάνει να μυήσει τους αυριανούς προπονητές στα μυστικά της Επικοινωνίας και των Νέων Τεχνολογιών.

Η χρήση της τεχνολογίας έχει μπει για τα καλά στο σύγχρονο αθλητισμό και αποτελεί όλο και περισσότερο ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια προπονητών, γυμναστών και αθλητών. Η ένταξη του Βασίλη Σαμπράκου ως Συμβούλου Επικοινωνίας στο δυναμικό του ΙΕΚ ΣΒΙΕ, εγγυάται ότι οι σπουδαστές Προπονητικής θα αποκτήσουν ξεχωριστές γνώσεις και δεξιότητες σχετικές με την Επικοινωνία και τις Νέες Τεχνολογίες, που θα τους βοηθήσουν να διακριθούν στην αγορά εργασίας. Επιπλέον, κατά την διάρκεια της ακαδημαϊκής χρονιάς, καταξιωμένοι επαγγελματίες του χώρου θα μεταδώσουν στους σπουδαστές μας τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους σε σχέση με τις τελευταίες εξελίξεις στο sports management, πάντα υπό το συντονισμό του Βασίλη Σαμπράκου.

Άλλη μια αποκλειστική συνεργασία του ΙΕΚ ΣΒΙΕ η οποία αναβαθμίζει την εκπαιδευτική εμπειρία των σπουδαστών του και παράλληλα τους προσφέρει πλούσια επαγγελματικά εφόδια, απαραίτητα για τη σταδιοδρομία τους.

Ξεκίνησε δυναμικά την καριέρα σου δίπλα σε διακεκριμένους επαγγελματίες και ακολούθησε τη συνταγή της επιτυχίας τους! Γιατί η αρχή είναι τα πάντα..

Find us on:

https://www.facebook.com/ieksvie/

https://www.instagram.com/ieksvie/

Πλ. Κάνιγγος 15-17, 10677, Αθήνα

210 32.32.323


Πηγή