Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Την Τετάρτη (11/9) η κηδεία – Η έκκληση της οικογένειάς του

Στη θλίψη βύθισε όλη την Ελλάδα ο αιφνίδιος θάνατος του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα σε ηλικία 63 ετών – Η οικογένεια του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα έκανε έκκληση αντί στεφάνων να ενισχυθεί η πρωτοβουλία Ένωση «Μαζί για το παιδί».

Σε θλίψη έχει «βυθιστεί» η ελληνική μουσική σκηνή, καθώς πέθανε ένας εμβληματικός συνθέτης και τραγουδιστής. Ο λόγος για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες βρισκόταν στο εξοχικό του στον Πτελεό Μαγνησίας, ενώ τα ξημερώματα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.

Η κηδεία του καλλιτέχνη θα γίνει την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου στο Κοιμητήριο Ζωγράφου, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του με ανάρτησή της στο Facebook.

Παράλληλα η οικογένεια του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα έκανε έκκληση αντί στεφάνων να ενισχυθεί η πρωτοβουλία Ένωση «Μαζί για το παιδί».

Δείτε την ανάρτηση της οικογένειας στο Facebook:

Η ανάρτηση της οικογένειας στο Facebook

Όπως έγινε γνωστό, ο αγαπημένος τραγουδοποιός, που αφήνει πίσω του τεράστια παρακαταθήκη με την μουσική του, μεταφέρθηκε νεκρός στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας είχε ιστορικό καρδιοπάθειας και είχε υποβληθεί στο παρελθόν σε επέμβαση bypass.

Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας το ΕΚΑΒ δέχθηκε κλήση για το περιστατικό στις 04:30 από την κόρη του καλλιτέχνη.

Το βράδυ της Κυριακής διασκέδαζε με παρέα στην περιοχή «Πηγάδι» της Μαγνησίας. Σε επικοινωνία του τηλεοπτικού σταθμού STAR, με τον δημοσιογράφο και ραδιοφωνικό παραγωγό του «Ράδιο Ένα» Βόλου, Ηλία Κουτσέρη, ανέφερε ότι ο ερμηνευτής ήταν ευδιάθετος χθες βράδυ και διασκέδαζε με την παρέα του στο χωριό «Πηγάδι» στον Πτελεό.

Γύρω στις 22:00 αποχώρησε για το σπίτι, προκειμένου να ξεκουραστεί, καθώς σήμερα θα ταξίδευε για Αθήνα. «Είχε ζωντάνια και ενεργητικότητα, τίποτα δεν προμήνυε το τραγικό συμβάν» πρόσθεσε.

Πηγή