Λαμία: Τραυμάτισαν και λήστεψαν ηλικιωμένο – Σύλληψη έπειτα από καταδίωξη

Πρόκειται για τον ίδιο άντρα, ο οποίος πριν λίγες ημέρες χαράκωσε στο πρόσωπο μια 36χρονη.

Μία ληστεία σαν σκηνή από ταινία, εκτυλίχθηκε το βράδυ του Σαββάτου (07/09), στον πεζόδρομο της οδού Τζαβέλλα στην Λαμία, όταν δυο νεαροί λήστεψαν έναν ηλικιωμένο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες οι ληστές έριξαν κάτω έναν ηλικιωμένο άντρα, του πήραν 130€ που είχε πάνω του και τράπηκαν σε φυγή.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες που έδωσε ένας από τους μάρτυρες και έπειτα από περιγραφή των δραστών στους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ξεκίνησαν αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή. Λίγο αργότερα, ξεκίνησε καταδίωξη των δραστών, με τους τελευταίους να τρέπονται σε φυγή.

Μετά από νέες αναζητήσεις και καταδίωξη στο κέντρο της πόλης, που κράτησε αρκετή ώρα, οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον έναν από τους δυο ληστές στη συμβολή των οδών Κύπρου και Γ. Πλατή (πρώην Καρπενησίου) και να του περάσουν χειροπέδες.

Πρόκειται για τον 21χρονο Τυνήσιο, γνωστό πλέον για την παραβατική του συμπεριφορά στη Λαμία. Έχει αποφυλακιστεί πρόσφατα από τις φυλακές Δομοκού, όπου κρατούταν για ναρκωτικά, και έκτοτε διαμένει στη Λαμία.

Πρόκειται για τον ίδιο άντρα, πριν λίγες ημέρες χαράκωσε στο πρόσωπο μια 36χρονη στην πλατεία Πάρκου, ενώ το βράδυ της Παρασκευής συνελήφθη ξανά μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της ίδιας γυναίκας στο νοσοκομείο Λαμίας.

Το Σάββατο (07/09), μόλις αφέθηκε ελεύθερος έκανε τη ληστεία σε βάρος του ηλικιωμένου με συνεργό έναν Λαμιώτη, ο οποίος είναι επίσης χρήστης, γνωστός στις Αρχές. Σύμφωνα με την αστυνομία είναι θέμα χρόνου η σύλληψή του.

Πηγή: LamiaReport