Εντολή Χρυσοχοΐδη: Φέρτε μου τον Παλαιοκώστα – Είναι θέμα τιμής για το αίμα του υπασπιστή μου

05/09/2019 10:25

«Θέμα τιμής», φαίνεται να είναι για τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, η σύλληψη του του νούμερο ένα καταζητούμενου στην Ελλάδα, Βασίλη Παλαιοκώστα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει στο σημερινό της φύλλο η εφημερίδα Espresso ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες με έμπειρα στελέχη τις Αντιτρομοκρατικής ζήτησε επιτακτικά μια από τις προτεραιότητες τους να είναι ο εντοπισμός και η σύλληψη του «φαντομά» Παλαιοκώστα «για το αίμα του Υπασπιστή μου Γιώργου Βασιλάκη», όπως φέρετε να τόνισε.

Όπως είναι γνωστό ο τότε υπασπιστής του σημερινού Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, είχε σκοτωθεί στις 24 Ιουνίου του 2010, όταν άνοιξε φάκελο που προορίζονταν για τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, με αποτέλεσμα να εκραγεί εκρηκτικός μηχανισμός που ήταν τοποθετημένος και συνδεσμολογημένος στο εσωτερικό του.

Οι ειδικοί των εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ κατάφεραν τότε με την χρήση ειδικών χημικών, κατάφεραν να απομονώσουν δακτυλικό αποτύπωμα πάνω σ’ ένα χαρτί του επίμαχου φακέλου. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. Το αποτύπωμα, ανήκει στον Βασίλη Παλαιοκώστα ι οποίος σύμφωνα με τα στοιχεία δεν κατασκεύασε την βόμβα αλλά την μετέφερε και την ταχυδρόμησε.

Εννέα χρόνια αργότερα ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης κάθετε ξανά στην ίδια υπουργική καρέκλα και δίνει την εντολή να έχουν ως βασική τους προτεραιότητα, την σύλληψη του Παλαιοκώστα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες από το ρεπορτάζ της εφημερίδα Espresso, εξετάζεται και το ενδεχόμενο να αυξηθεί η επικήρυξη του καταζητούμενου η οποία ήδη φτάνει το 1 εκατ. ευρώ.

Επίσης στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία – πληροφορίες αναφέρουν ότι – έχει συσταθεί ειδική ομάδα που θα έχει στην διάθεση της όλα τα υπερσύγχρονα μηχανήματα παρακολούθησης της υπηρεσίας και σκοπός της θα είναι μόνο ο εντοπισμός του Βασίλη Παλαιοκώστα.

Πηγή

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου
( 1 Εγγεγραμμένοι )
X

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου

E-mail : *


ΣΧΟΛΙΑ

Ο παρών ιστότοπος δεν είναι υπεύθυνος για τα σχόλια των αναγνωστών

Μπορείτε να εγγραφείτε στην παρακολούθηση των σχολίων και των ανανεώσεων του άρθρου από το σύνδεσμο στο τέλος της ανάρτησης

1 comment

  1. 9QRR4MN0 www.yandex.ru