Λαμία: Τραγικό παιχνίδι της μοίρας – Έπεσε στο κενό ενώ καθάριζε το σπίτι της

04/09/2019 16:25

Μοιραία πτώση για την άτυχη γυναίκα που βρέθηκε στο κενό ενώ καθάριζε το σπίτι της

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας για μία γυναίκα που έφυγε από τη ζωή από τη μια στιγμή στην άλλη, ύστερα από πτώση στο πατρικό της στην Υπάτη.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, πρόκειται για μόνιμη υπάλληλο του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, πολύ αγαπητή σε όλους, η οποία βρισκόταν στο κατώφλι της σύνταξης και ετοίμαζε το σπίτι της στο χωριό της Υπάτης όπου και θα μετακόμιζε μόνιμα.

Η άτυχη γυναίκα, άγνωστο πως, κατά τη διάρκεια εργασιών, έπεσε από μια μικρή βεράντα, γεγονός που στάθηκε μοιραίο για τη ζωή της. Δεν αποκλείεται να υπήρξε κάποιο παθολογικό αίτιο που την έκανε να χάσει την ισορροπία της και να τραυματισθεί θανάσιμα.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, εκείνη την ώρα κουβαλούσε μια πολυθρόνα στη βεράντα και πιθανότατα παραπάτησε στα σκαλάκια. Αποτέλεσμα της πτώσης ήταν να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι, ωστόσο παρά την άμεση επέμβαση των γειτόνων της που φώναξαν και γιατρό, το ασθενοφόρο την παρέλαβε χωρίς τις αισθήσεις της για τη μεταφορά της στο Νοσοκομείο.

Οι αστυνομικοί απέκλεισαν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή προκειμένου να δοθούν περισσότερες απαντήσεις για την αιτία που έκοψε τόσο ξαφνικά το νήμα της ζωής αυτής της γυναίκας.

Πηγή: lamiareport.gr

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου
( 0 Εγγεγραμμένοι )
X

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου

E-mail : *


ΣΧΟΛΙΑ

Ο παρών ιστότοπος δεν είναι υπεύθυνος για τα σχόλια των αναγνωστών

Μπορείτε να εγγραφείτε στην παρακολούθηση των σχολίων και των ανανεώσεων του άρθρου από το σύνδεσμο στο τέλος της ανάρτησης