Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Οι φερόμενοι ως ηθικοί αυτουργοί τα ρίχνουν στο δολοφονημένο συνεργό τους

04/09/2019 15:37

Κάθε εμπλοκή με τη δολοφονία του γνωστού ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου αρνήθηκαν οι φερόμενοι ηθικοί αυτουργοί στην υπόθεση, Κλοντιάν Λεκοτσάι και Ντούλτσε Όλντι απολογούμενοι σήμερα (4/9) ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας.

Και οι δύο κατηγορούμενοι επέρριψαν ευθύνες στον δολοφονημένο Άρμπερ Μπάκο.

Ο φερόμενος ως ηθικός αυτουργός του γνωστού ποινικολόγου Κλ. Λεκοτσάι υποστήριξε στην απολογία ότι δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία του.

«Να πω ότι είμαι καθαρός ουρανός, δεν είμαι. Αλλά για αυτά που έχω κάνει έχω καταδικαστεί. Δεν έχω σχέση με τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου. Ο Μπάκο ενέπλεξε το όνομά μου πίσω από την πλάτη μου. Αυτός έδωσε την εντολή στον Μπραχιμάι να πάει στον Ζαφειρόπουλο για να τον τρομάξει. Ήταν η κακή του τύχη να πάει η σφαίρα στο συκώτι και να πεθάνει. Ήθελαν να πάρουν λεφτά από τον Φλώρο μέσω του Ζαφειρόπουλου και να πάρουν στοιχεία από το δικηγόρο για το πού μένει ο Φλώρος» ανέφερε μεταξύ άλλων στην απολογία του.

Παράλληλα, ισχυρίστηκε για την υπόθεση της απόπειρας δολοφονίας του δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλου (σσ είναι μάρτυρας στην υπόθεση) πως ο Άμπερ Μπάκο του μετέφερε πως την εντολή την είχε δώσει ο Αρ. Φλώρος.

«O Mπάκο μου είπε ότι είχαν συμφωνήσει 100 χιλιάδες ευρώ. Tην εντολή την είχε δώσει ο Φλώρος. Επειδή η δουλειά δεν έγινε, δεν πήραν χρήματα» ανέφερε.

323125.jpg
Στον δολοφονημένο συνεργό τους τα ρίχνουν οι φερόμενοι ως ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας του γνωστού ποινικολόγουINTIME NEWS

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε στην απολογία του και ο συγκατηγορούμενος του Ντ. Όλντι, τονίζοντας «για μένα καλό είναι να βγει η αλήθεια. Να μάθει και η οικογένεια γιατί και πώς έγινε. Όχι για μένα. Εγώ είμαι ήδη καταδικασμένος Μου κατέστρεψε τη ζωή ο Μπάκο. Για τους συγγενείς του, αυτοί να βρουν την αλήθεια, την οποία θα τη βρείτε εσείς. Είμαι ο τελευταίος που έμαθα τι έγινε.. Η οικογένειά του όμως πρέπει να μάθει την αλήθεια. Είναι κρίμα».

Νωρίτερα, ο κατηγορούμενος ως φυσικός αυτουργός, της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, Ιμπραχήμ Μπραχιμάι, ανέφερε στην απολογία του ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τον γνωστό ποινικολόγο.

«Να τον τραυματίσω ήθελα και να τον φοβίσω για να φύγει το μήνυμα» τόνισε ο κατηγορούμενος, προσθέτοντας πως την εντολή του την έδωσε ο Μπάκο ενώ ισχυρίστηκε πως ο Κλοντιάν και ο Όλντι δεν έχουν καμία σχέση.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 10 Οκτωβρίου 2019 με την αγόρευση του εισαγγελέα της έδρας.

Πηγή

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου
( 1 Εγγεγραμμένοι )
X

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου

E-mail : *


ΣΧΟΛΙΑ

Ο παρών ιστότοπος δεν είναι υπεύθυνος για τα σχόλια των αναγνωστών

Μπορείτε να εγγραφείτε στην παρακολούθηση των σχολίων και των ανανεώσεων του άρθρου από το σύνδεσμο στο τέλος της ανάρτησης

1 comment

  1. TB1RZS408NCV www.yandex.ru

    TB1RZS408NCV http://www.yandex.ru