Απίστευτο θράσος: Οδηγός στην Κρήτη περνάει με κόκκινο και ζητάει και τα ρέστα – «Θα σε… σφαλιαρώσω»

Την απειλή ότι θα τον… σφαλιαρίσει εισέπραξε το πρωί της Κυριακής ένας οδηγός ΙΧ στο Ηράκλειο, που «τόλμησε» να κάνει μία άκομψη… παρατήρηση σε έναν νεαρό δικυκλιστή που πέρασε με κόκκινο.

Συγκεκριμένα, όπως κατήγγειλε στο zarpanews.gr o οδηγός του αυτοκινήτου, περίμενε το πρωί στα φανάρια στην Λεωφόρο Ικάρου, όταν ένας οδηγός με μηχανάκι, χωρίς κράνος, παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη και διέσχισε τον δρόμο, κινούμενος προς τη Λεωφόρο Αλικαρνασσού.

Το περιστατικό αυτό, όπως παραδέχεται κι ο ίδιος, έβγαλε έξω από τα ρούχα του τον οδηγό του ΙΧ, ο οποίος κόρναρε στον νεαρό δικυκλιστή, λέγοντάς του “που πας βρε ηλίθιε;”, χαρακτηρισμό που όπως αναγνώρισε εκ των υστέρων θα μπορούσε να είχε αποφύγει.

O οδηγός της μηχανής, κάνοντας νέα παράβαση, επέστρεψε με παράνομη αναστροφή και μπαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα πλησίασε το αυτοκίνητο και άρχισε να ζητάει και τα ρέστα από τον οδηγό που του έκανε την παρατήρηση.

“Και τι σε νοιάζει εσένα”; ρώτησε ο δικυκλιστής με τον οδηγό να του απαντάει: “με νοιάζει γιατί ζω εδώ πέρα και δεν μου αρέσει να οδηγάς έτσι…”

Καθώς το πράσινο άναψε, ο νεαρός με το μηχανάκι, απείλησε ότι θα τον “σφαλιαρώσει” αν συνεχίσει να μιλάει…

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: zarpanews.gr