ΑΣΕΠ: Ξεκινούν οι αιτήσεις για μόνιμες προσλήψεις στο Λιμενικό

ΑΣΕΠ – Όλες οι ειδήσεις: Θέμα χρόνου είναι οι προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ στο Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή, 45 συνολικά Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. (ανδρών – γυναικών).

ΑΣΕΠ – Η πλήρωση των παραπάνω θέσεων θα γίνει ως εξής:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ Α.Ε.Ι./ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΤΟΜΕΑ

Είκοσι οκτώ (28) θέσεις, από πτυχιούχους Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (Α.Ε.Ι.) του Πανεπιστημιακού τομέα της ημεδαπής ή ισότιμου και αντίστοιχου της αλλοδαπής, οι οποίες κατανέμονται ειδικότερα ως εξής:

Δεκατέσσερις (14) θέσεις, από πτυχιούχους των κάτωθι οριζομένων Σχολών και Τμημάτων Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (Α.Ε.Ι.) του Πανεπιστημιακού τομέα της ημεδαπής, ή ισότιμου και αντίστοιχου τίτλου σπουδών της ημεδαπής ή αλλοδαπής, οι οποίοι δικαιούνται να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό.

Απαραίτητες προϋποθέσεις

  • Οι προερχόμενοι από ιδιώτες να μην έχουν υπερβεί το 29ο έτος της ηλικίας τους (δηλ. να έχουν γεννηθεί από 01-01-1990 και μετά), ενώ οι προερχόμενοι εκ μονίμων το 30ο έτος.
  • Όλοι οι υποψήφιοι (άνδρες και γυναίκες) πρέπει να έχουν ανάστημα τουλάχιστον 1,70μ., χωρίς υποδήματα.
  • Οι άνδρες υποψήφιοι να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις.
  • Να μην έχουν εκπέσει από στρατιωτικό βαθμό.

Υποβολή αίτησης

Όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό κατάταξης Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., υποβάλουν αίτηση με επισυναπτόμενα δικαιολογητικά αυτοπροσώπως (ή με νομίμως εξουσιοδοτημένο προς τούτο άτομο), κατά τις εργάσιμες ημέρες και από ώρα 08:00 έως 14:00, ή ταχυδρομικώς με συστημένη αλληλογραφία, απευθείας στην αρμόδια Επιτροπή, από την 30-09-2019 έως και την 11-10-2019

Πηγή