Λαμία όπως… Χόλιγουντ: Κινηματογραφική καταδίωξη στους δρόμους της πόλης

Σκηνές βγαλμένες από κινηματογραφική ταινία του Χόλιγουντ εκτυλίχθηκαν στη Λαμία το βράδυ της Τετάρτης (28/08), προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση σε κατοίκους και επισκέπτες.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός ενός λευκού Starlet δεν σταμάτησε σε σήμα των αστυνομικών της ΟΠΚΕ για έλεγχο αλλά ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει.

Στη συνέχεια, όπως μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα Lamiareport.gr, ξεκίνησε μια ξέφρενη καταδίωξη σε διάφορες περιοχές της Λαμίας, με περιπολικά και μηχανές της Αστυνομίας να προσπαθούν να σταματήσουν το αυτοκίνητο, που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Ο κόσμος άκουγε τις σειρήνες και έβλεπε τα περιπολικά να τρέχουν, μη γνωρίζοντας τι ακριβώς έχει συμβεί.

Ο νεαρός με το Starlet έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε πάνω σε κάδο απορριμμάτων, ωστόσο κατάφερε να συνεχίσει την τρελή πορεία του στους δρόμους της πόλης.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν τελικά να ακινητοποιήσουν το όχημα στη συμβολή των οδών Παρνασσού και Καλαμαριάς και να συλλάβουν τον οδηγό αλλά και τον συνοδηγό.

Μέχρι στιγμής, παραμένει άγνωστο ποιοι επέβαιναν στο όχημα.

«Θολοί» παραμένουν και οι λόγοι για τους οποίους ο οδηγός αρνήθηκε να σταματήσει για έλεγχο. Παρότι η Αστυνομία δεν έχει προχωρήσει σε επίσημες ανακοινώσεις, η τοπική ιστοσελίδα αναφέρει πως ο νεαρός δεν είχε δίπλωμα.

Πηγή