Φωτιά στην Αρτέμιδα: Διακοπή κυκλοφορίας στη λεωφόρο Κιάφας

Προβλήματα έχει προκαλέσει η φωτιά που έχει ξεσπάσει από το μεσημέρι της Τετάρτης.

Η φωτιά ξεκίνησε καιγόντας χαμηλή βλάστηση κοντά στην οδό Κιάφα – ο δρόμος έχει κλείσει στο σημείο «Πηγάδι», από το ύψος της Πρεσβυτέρου Μάρκου έως την οδό Αγίας Κυριακής- αλλά σύντομα επεκτάθηκε με τις πληροφορίες να θέλουν κατοικία να έχει υποστεί υλικές ζημιές.

Μάχη με τις φλόγες δίνουν στην Αρτέμιδα οι πυροσβέστες.
ΠΗΓΗ: iRafina

Παράλληλα, πριν από λίγο, διακόπηκε, σύμφωνα με την ενημέρωση της Αστυνομίας, η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Κιάφας, από το ύψος της Πρεσβυτέρου Μάρκου έως την οδό Αγίας Κυριακής, λόγω της πυρκαγιάς.

Η αρχική ενημέρωση της Πυροσβεστικής:

Πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς προβλέπεται για σήμερα Τετάρτη (28/8), σε αρκετές περιφέρειες της χώρας, σύμφωνα με τον Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδεται από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (ΓΓΠΠ) προς ενημέρωση των πολιτών.

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη (www.civilprotection.gr), για σήμερα Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019, προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) για την Αττική, τη Βοιωτία, την Εύβοια, τη Σκύρο, τον Έβρο, τη Σαμοθράκη, τη Λήμνο, τη Μυτιλήνη, την Αργολίδα, την Κορινθία, την Αχαΐα και την Ηλεία.