Τούρκοι αναρχικοί σε κάμπινγκ στην Εύβοια – Περίεργο περιστατικό

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε στην Χιλιαδού, στην Εύβοια, πριν από λίγες μέρες λόγω της παρουσίας Τούρκων αναρχικών.

Την ίδια ώρα που ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν διατηρεί υψηλούς τόνους κατά της Ελλάδας με καθημερινές πλέον προκλήσεις και στην Κύπρο, δεκάδες Τούρκοι περνούν τα ελληνικά σύνορα είτε από ξηράς είτε από θαλάσσης για να ξεφύγουν από το καθεστώς του σουλτάνου.

Μεταξύ αυτών και δεκατρείς αναρχικοί, μέλη του αυτοαποκαλούμενου Λαϊκού Μετώπου Τουρκίας.

Αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο στην παραλία της Χιλιαδούς ώστε να προσαγάγουν τα 13 αυτά άτομα και να αποσαφηνιστεί περί τίνος ακριβώς πρόκειται.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα όμως η περιοχή μετατράπηκε σε εμπόλεμη ζώνη καθώς περίπου 50 άτομα που βρίσκονταν στο σημείο αντέδρασαν με αποτέλεσμα να ανέβουν οι τόνοι και να ξεκινήσει μάχη σώμα με σώμα.

Στόχος των αστυνομικών δυνάμεων, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν να εξακριβώσουν τα στοιχεία τους αλλά εν τέλει οι 13 κατέληξαν στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας καθώς συνελήφθησαν για το αδίκημα της απείθειας.

Οι αλληλέγγυοι των Τούρκων αναρχικών μιλούν για «ξεκάθαρο το κυνηγητό που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση της ΝΔ στους αγωνιστές» και «αγαστή συνεργασία όλων των κυβερνήσεων και των μυστικών υπηρεσιών της Ελλάδας και της Τουρκίας, σε θέματα τρομοκρατίας».

Πηγή