Πτώση ελικοπτέρου στον Πόρο: «Ραγίζει» καρδιές η χήρα του πιλότου – Το μήνυμα στο Facebook

Συγκλονίζει η τραγωδία με την πτώση του ελικοπτέρου στον Πόρο και τους τρεις ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους – Αμέτρητα τα μηνύματα στήριξης και συλλυπητηρίων για τον Έλληνα πιλότο που άφησε πίσω του τρία παιδιά –  Tο συγκλονιστικό μήνυμα της συζύγου του άτυχου πιλότου «Δεν θα με ξαναπάρει στην αγκαλιά του». 

Το δικό της «αντίο» είπε στον άνθρωπό της η σύζυγός του άτυχου πιλότου Νίκου Καρυστινού, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή, όταν το ελικόπτεροo του μπλέχτηκε στα εναέρια καλώδια της ΔΕΗ που ηλεκτροδοτούν τον Πόρο και έπεσε στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ του νησιού και του Γαλατά.

Η σύζυγός του άτυχου πιλότου ανέβασε στο προφίλ της στο facebook δύο φωτογραφίες, μία κοινή τους από ευτυχισμένες στιγμές και την τελευταία σέλφι που έβγαλε ο Νίκος Καρυστινός, λίγο πριν μπει στο ελικόπτερο που τον οδήγησε τελικά στο θάνατο, μαζί με τους δύο Ρώσους επιβάτες του.

«Ο Άγγελος μου,ο φίλος μου ,ο σύζυγος μου δεν θα με ξαναπάρει στην αγκαλιά του…. ένας Άνθρωπος ένας Άνδρας σπάνιος που υπήρξα τυχερή να τον βρω αλλα τόσο άτυχη να τον χάσω τόσο γρήγορα….», έγραψε η σύζυγός του.

Πηγή