Ελασσόνα: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 109 ετών

Σε ηλικία 109 ετών έφυγε από τη ζωή η Χάιδω Κατσάρα στη Δολίχη Ελασσόνας.

Η υπεραιωνόβια γυναίκα – η οποία γεννήθηκε το 1910 – ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στην περιοχή, ενώ μέχρι το τέλος της ζωής της είχε διαύγεια πνεύματος και δεν αντιμετώπιζε ιδιαίτερα προβλήματα υγείας.

Άφησε πίσω μια μεγάλη οικογένεια με παιδιά, εγγόνια και δισέγγονα.

Το τελευταίο «αντίο» οι συγγενείς και οι συγχωριανοί της το είπαν χθες το μεσημέρι στη Δολίχη. «Έφυγε» έχοντας διαύγεια πνεύματος, ενώ την γνώριζαν όλη στην περιοχή της και είχαν να πουν τα καλύτερα λόγια.

Πηγή: larissanet.gr

Την ίδια ώρα στην Λαμία το κλίμα είναι εξόχως βαρύ, αφού έφυγε από τη ζωή ένας νέος άνθρωπος, ο Σάκης Δρίβας.

Ο Δρόσος (Σάκης) Δρίβας ήταν ένας δραστήριος άνθρωπος ο οποίος στα νεανικά του χρόνια ξεχώρισε για τις μουσικές του ικανότητες και το ανήσυχο πνεύμα του.

Ήταν μέλος του heavy metal συγκροτήματος SARISSA την περίοδο 90-94, το οποίο κατάφερε να ξεχωρίσει για το μοναδικό πάντρεμα της Αρχαίας Ελληνικής ιστορίας με τον ήχο του Ροκ.

Λόγω της ιδιαιτερότητας του είδους, πολλοί από σας μπορεί να μην τον γνωρίσατε ως μουσικό, σίγουρα όμως κάπου θα τον είδατε τα τελευταία χρόνια ως καμεραμάν του «ΕΝΑ Κεντρικής Ελλάδας». Εκεί ο Σάκης στην πρώτη γραμμή μετέδιδε την εικόνα για τα ρεπορτάζ και τα δελτία ειδήσεων.

Διαβάστε εδω:

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Σάκη Δρίβα (pics)