Συναγερμός στις Αρχές: Εξαφανίστηκε 13χρονος στο Παλαιό Φάληρο

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές μετά την εξαφάνιση 13χρονου από το σπίτι του στο Παλαιό Φάληρο, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας (19/08).

«Στις 19/8/2019, στις 19:30 ώρα, εξαφανίστηκε από το σπίτι του στο Παλαιό Φάληρο, ο Γκανγκζένγκ Τζου, 13 ετών, κινεζικής καταγωγής.

Ο Γκανγκζένγκ Τζου έχει ύψος 1,65μ., κανονικό βάρος, μαύρα μάτια και μαύρα κοντά μαλλιά. Το παιδί μιλάει μόνο την κινεζική γλώσσα και πιθανόν δεν μπορεί να επικοινωνήσει και να ζητήσει βοήθεια.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα, 21/08/2019, για την εξαφάνιση του και προέβη στην ενεργοποίηση του Εθνικού Συντονιστικού Προγράμματος έγκαιρης και έγκυρης ειδοποίησης των πολιτών «Amber Alert Hellas» κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας», αναφέρεται σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε το Χαμόγελο του Παιδιού.


Πηγή