Συνελήφθησαν 4 άτομα για διακίνηση ναρκωτικών στην Ομόνοια

Συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες της 20-8-2019 στην Ομόνοια, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, τέσσερα άτομα, μέλη εγκληματικής ομάδας που διακινούσε ναρκωτικά στην περιοχή της Ομόνοιας. Πρόκειται για δύο ημεδαπούς και δύο αλλοδαπούς.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, συνελήφθη και ένας αλλοδαπός για κατοχή ναρκωτικών.

Κατόπιν επισταμένης έρευνας για τη δράση εγκληματικού δικτύου που δραστηριοποιείτο στη διακίνηση ποσοτήτων ναρκωτικών στην Πλατεία Ομονοίας και μετά από εξακριβώσεις στοιχείων ατόμων και δημιουργίας προφίλ, επετεύχθη ο εντοπισμός των ανωτέρω και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

Ειδικότερα, τα μέλη της σπείρας είχαν ως ορμητήριο περίπτερο στην περιοχή, ιδιοκτησίας ενός εκ των κατηγορουμένων. Εντός αυτού καθώς και εντός προς πώληση προϊόντων (συσκευασίες DVD , τσαντάκια, περιοδικά κλπ), απέκρυπταν τις ποσότητες των ναρκωτικών, τις οποίες στη συνέχεια παραλάμβαναν με σκοπό την περαιτέρω πώληση.

Στην κατοχή τους, καθώς και στον χώρο του περιπτέρου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (16) αυτοσχέδιες συσκευασίες, περιέχουσες ακατέργαστη κάνναβη βάρους -52- γραμμαρίων, -755- ευρώ και τρία (3) κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.