Δημήτρης Ασπιώτης: Ο βιαστής που συγκλόνισε την Κέρκυρα αποφυλακίστηκε – Τι δηλώνει σήμερα

«Με κατηγορούσαν για 3 βιασμούς, εγώ παραδέχτηκα τους 2, αλλά αρνήθηκα τον τρίτο, γιατί δεν τον έκανα. Με καταδίκασαν σε 48 χρόνια φυλακή. Έκανα τα 15 και βγήκα με τον Νόμο Παρασκευόπουλου. Ήμουν στις φυλακές Γρεβενών, Ιωαννίνων και αλλού» δηλώνει σήμερα αποκλειστικά στο corfutv.gr o Δημήτρης Ασπιώτης.

«Η μια ήταν κόρη κάποιου Πρέσβη και η άλλη νομίζω ήταν Αγγλίδα. Η μια ήταν περίπου 22 ετών και η άλλη κοπέλα γύρω στα 40. Άλλο βιασμό δεν παραδέχομαι, γιατί δεν τον έχω κάνει. Αν τον είχα κάνει θα το παραδεχόμουν. Έχω μετανιώσει και έχω κλάψει πολλές φορές» λέει στο corfutv.gr.

«Η κοπέλα μου με συντηρεί. Δεν πρέπει να φοβάται κανένας. Έπινα ναρκωτικά και βαριά μάλιστα και τα έχω κόψει. Κανένα τσιγάρο (χασίς), είμαι ειλικρινής, κανένα ποτάκι μόνο και δεν κάνω τίποτε άλλο, δεν πρέπει να με φοβάται κανείς. Δεν έχω βοήθεια από κανένα στην οικογένεια μου. Περνάω πολύ δύσκολα. Με αντιμετωπίζουν με φόβο» υποστηρίζει.

Ο άνδρας ξαναβρέθηκε στην επικαιρότητα τις τελευταίες ημέρες, μετά από δημοσιεύματα του Αγγλικού τύπου, τα οποία μεταξύ άλλων, ισχυρίζονται ότι παραχώρησε συνέντευξη σε αυτά, κάτι που ο ίδιος αρνείται.

Το χρονικό

Ο Δημήτρης Ασπιώτης παραδόθηκε τον Αύγουστο του 2010, στην Αστυνομία, η οποία είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό επί μια εβδομάδα για τον εντοπισμό και την σύλληψη του για βιασμούς που είχε διαπράξει στον Κάβο και στην ευρύτερη περιοχή.

Το 2012 έγινε η δίκη του και καταδικάστηκε σε 48 χρόνια για τρεις βιασμούς, ενώ ο ίδιος, όπως ισχυρίζεται είχε διαπράξει τους δύο.

Τον Νοέμβριο του 2018 αποφυλακίστηκε κάνοντας χρήση το Νόμο Παρασκευόπουλου και σήμερα ζει στον χωριό του, μεταμελημένος όπως λέει και κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες αφού δεν βρίσκει δουλειά και τον συντηρεί η φίλη του.

Πηγή