Αυτός είναι ο βιαστής της Κέρκυρας

Σάλο στα βρετανικά ΜΜΕ έχει προκαλέσει η είδηση της αποφυλάκισης ενός Κερκυραίου κατά συρροήν βιαστή με το παρατσούκλι «Το τέρας του Κάβου».

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η βρετανική σκανδαλοθηρική εφημερίδα Sun, «ένας κατά συρροήν βιαστής με το παρατσούκλι “Το τέρας του Κάβου“, που του αποδόθηκε αφότου βίαζε κορίτσια από τη Μεγάλη Βρετανία στην Κέρκυρα, αφέθηκε ελεύθερος 43 χρόνια νωρίτερα».

Και συνεχίζει: «Ο Δ.Α εντοπίστηκε σε ένα μπαρ, παρά το γεγονός ότι το 2012 καταδικάστηκε σε φυλάκιση 52 ετών -που θεωρείται η μεγαλύτερη ποινή που έχει επιβληθεί ποτέ στην Ελλάδα για υποθέσεις βιασμού. Αλλά αντί να βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα για τα εγκλήματά του, ο Ασπιώτης αφέθηκε σιωπηρά ελεύθερος έχοντας κάνει 9 χρόνια φυλακή».

Η Sun παρουσιάζει και δηλώσεις του Ασπιώτη στην εφημερίδα Sunday Express. «Έχω γνωρίσει μία κοπέλα και σκέφτομαι μόνο αυτήν τώρα. Δεν μου επιτρέπεται να φύγω από την Κέρκυρα, αλλά με άφησαν να την επισκεφτώ στους Παξούς. Ζητώ συγγνώμη για ό,τι έκανα. Για να μην ξανασυμβεί, θα έκανα τα πάντα». Συμπληρώνει επίσης ότι «το μυαλό του είναι καθαρό», αφού έχει σταματήσει την χρήση σκληρών ναρκωτικών.

Πηγή