Ρόδος: Παραλίγο νέα τραγωδία στην άσφαλτο – Τραυματίστηκε σοβαρά 28χρονος

Δεν έχουν τελειωμό τα τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα στη Ρόδο. Tο μεσημέρι της Παρασκευής (16/8), τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίστηκε στο νοσοκομείο με ρήξη σπλήνας ένας 28χρονος, ενώ τις τελευταίες πέντε μέρες έχουν καταγραφεί πάνω από 30 ατυχήματα στους δρόμους, τα περισσότερα υλικών ζημιών.

Σε ότι αφορά τον τραυματισμό του 28χρονου από τον Αρχάγγελο , το ατύχημα σημειώθηκε στις 14:30 της Παρασκευής. Την ώρα εκείνη ο28χρονος, κινούνταν με την μοτοσικλέτα του επί της Ρόδου – Λίνδου με κατεύθυνση τη Λίνδο. Επιχειρώντας να στρίψει αριστερά στον κόμβο προς Αρχάγγελο άλλη δίκυκλη μηχανή που έρχονταν πίσω του, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο αδελφός, τον παρέσυρε, τον έριξε στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Ο 28χρονος οδηγός διακομίστηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι γιατροί διέγνωσαν ότι είχε υποστεί ρήξη σπλήνας και αποφάσισαν να μπει στο χειρουργείο. Χειρουργήθηκε, αφαιρέθηκε η σπλήνα και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο της Ρόδο.

Ο οδηγός της δεύτερης μηχανής που ενεπλάκη στο ατύχημα, εμφανίστηκε λίγο αργότερα στις αστυνομικές αρχές της περιοχής και ήδη ξεκίνησε από τις αρμόδιες αρχές η διαδικασία έρευνας, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια, κάτω από τα οποία σημειώθηκε ένα ακόμα σοβαρό ατύχημα το οποίο θα μπορούσε να εξελιχθεί σε τραγωδία για την τον 28χρονο από τον Αρχάγγελο.

Πηγή: rodiaki.gr