Σαμοθράκη: Στην Αλεξανδρούπολη οι πρώτοι αποκλεισμένοι – Συνεχίζονται τα δρομολόγια

Στο λιμάνι της Καμαριώτισσας, τα ξημερώματα της Πέμπτης 15 Αυγούστου, εκατοντάδες άτομα αποκλεισμένα στο νησί της Σαμοθράκης περίμεναν να επιβιβαστούν στο «Andros Jet» προκειμένου να μεταβούν στην Αλεξανδρούπολη.

Το πλήρωμα του καταμαράν και οι λιμενικοί ενημέρωσαν τον κόσμο, ότι θα πρέπει αρχικά να εκδώσουν εισιτήρια και στη συνέχεια να επιβιβαστούν.

Στο μεταξύ η ακτοπλοϊκή εταιρεία SEAJETS, ανακοίνωσε τα δρομολόγια που θα πραγματοποιήσει το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Andros jet» έως και αύριο, Παρασκευή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η SEAJETS ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του υπουργού Ναυτιλίας I. Πλακιωτάκη και της κυβέρνησης για το τεράστιο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στην ακτοπλοϊκή σύνδεση της Σαμοθράκης με την Αλεξανδρούπολη, στέλνει το επιβατηγό οχηματαγωγό ταχύπλοο “Andros Jet” προκειμένου να εξυπηρετήσει το επιβατικό κοινό και να εξομαλυνθεί η σύνδεση.

Ανάλογα με τις εξελίξεις που αφορούν την ακτοπλοϊκή σύνδεση της Σαμοθράκης και σε περίπτωση που χρειαστούν επιπλέον δρομολόγια, θα υπάρξει άμεσα νεότερη ενημέρωση.

Η κίνηση αυτή της SEAJETS είναι στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς πρώτα για τους κατοίκους του νησιού, αλλά και για όλους τους ταξιδιώτες επισκέπτες και ξένους τουρίστες χωρίς να υπολογίσει το κόστος». Προσθέτει πως «τα έξοδα μεταφοράς του πλοίου από τις νότιες Κυκλάδες στη Σαμοθράκη σε συνδυασμό με τα έξοδα των δρομολογίων, της παραμονής του πλοίου και του πληρώματος δεν δύναται να καλυφθούν από τα αναμενόμενα έσοδα».,

Τα δρομολόγια

thestival.gr


Πηγή