Μυτιλήνη: Περιπέτεια για 44χρονο – Τον απήγαγαν και ζητούσαν λύτρα

Σε εύκολο χρήμα αποσκοπούσε μια παρέα πέντε ανδρών στη Μυτιλήνη οι οποίοι απήγαγαν 44χρονο διεκδικώντας λύτρα για την απελευθέρωσή του. 

Τελικά και οι πέντε αλλοδαποί ηλικίας, 15, 19, 25, 33 και 34 ετών, ομοεθνείς του απαχθέντα, συνελλήφθησαν ενώ στο πλαίσιο των ερευνών, συνελήφθη ένας ακόμη αλλοδαπός ηλικίας 49 ετών, που κατηγορείται για το αδίκημα της παρασιώπησης εγκλημάτων.

Ο 34χρονος, ο 25χρονος και ο 33χρονος, από κοινού με ένα ακόμη άτομο αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, την 10-08-2019 απήγαγαν τον 44χρονο ομοεθνή τους, από οικία όπου διέμενε σε περιοχή της Μυτιλήνης.

Στη συνέχεια τον μετέφεραν σε άλλο σπίτι, όπου με τη συνδρομή του 15χρονου και του 19χρονου, τον κρατούσαν παρά τη θέλησή του, απαιτώντας για την απελευθέρωσή του, την καταβολή του χρηματικού ποσού των 2.500 ευρώ.

Για το περιστατικό ενημερώθηκαν οι αστυνομικές Αρχές χθες το πρωί και άμεσα οργανώθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, της Ο.Π.Κ.Ε. (Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας) και του Αστυνομικού Σταθμού Ερεσού – Αντίσσης, στο πλαίσιο της οποίας εντοπίστηκαν οι παραπάνω δράστες και παράλληλα απελευθερώθηκε ο 44χρονος.


Πηγή