Τραγωδία στη Χίο: Νεκρός 19χρονος από πτώση μπασκέτας – Συνελήφθη ο δήμαρχος (vid, pics)

Τραγικό θάνατο βρήκε 19χρονος, από το Μαρούσι Αττικής, ο οποίος έκανε διακοπές στη Χίο, όταν τον καταπλάκωσε η μπασκέτα σε ένα μικρό γήπεδο μπάσκετ, στην περιοχή της Δασκαλόπετρας, στον Βροντάδο της Χίου.

Το περιστατικό συνέβη στις 10 το βράδυ της Κυριακής και ο νεαρός μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Χίου, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε λίγο πριν τα μεσάνυκτα της Κυριακής.

Για το τραγικό περιστατικό συνελήφθη, σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, με την διαδικασία του αυτοφώρου ο δήμαρχος Χίου κ. Μανώλης Βουρνούς, ενώ από το αστυνομικό τμήμα Χίου σχηματίζεται δικογραφία, η οποία θα διαβιβασθεί στην εισαγγελία πρωτοδικών Χίου.

Από τις φωτογραφίες του politischios.gr και του alithia.gr,  φαίνεται ότι η μπασκέτα ήταν στερεωμένη στο έδαφος, θαμμένη σε μόλις μερικά εκατοστά βάθος τσιμέντου.

Συνελήφθη ο δήμαρχος Χίου

Για το περιστατικό που κόστισε τη ζωή στον 19χρονο συνελήφθη ο δήμαρχος Χίου Μανώλης Βουρνούς από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χίου.

Ο Δήμαρχος κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα με τη διαδικασία του αυτοφώρου, ενώ το πρωί της Δευτέρας θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Σχετική δικογραφία συντάσσει η Αστυνομική Διεύθυνση Χίου.

Πηγή: politischios.gr, alithia.gr