Ποιος υπέγραψε συμβόλαιο θανάτου για τον Μιχάλη Γιατράκη;

Στα κυκλώματα της νύχτας και κυρίως σε αυτά που ασχολούνται με την διακίνηση ναρκωτικών ακόμα και την εισαγωγή παράνομων αναβολικών αναζητά η Ασφάλεια τους δράστες της μαφιόζικη εκτέλεσης του επιχειρηματία και πρώην πρωταθλητή boddy builder.

Ο 42χρονος ήταν γνωστός στην Ασφάλεια καθώς είχε συλληφθεί το 2004 για κατοχή κοκαΐνης και είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης.

Παράλληλα στο μικροσκόπιο της Ασφαλείας έχουν μπει οι δραστηρίοτητες του επιχειρηματία στη νύχτα καθώς διατηρούσε strip club στην Λ. Συγγρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ή σύζυγος του 42χρονου η οποία είναι αυτόπτης μάρτυρας της εκτέλεσης στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς φέρεται να έκανε λόγο για διαφορές που είχε ο σύζυγός της με ανθρώπους της νύχτας όσων αφορά στην λειτουργία του κέντρου.

Πως έγινε η ενέδρα θανάτου στον Άλιμο και η μαφιόζικη εκτέλεση;
Όλα έγιναν πέντε λεπτά πριν από τη μία μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης. Ο επιχειρηματίας επιχείρησε να μπει στο αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι του στην οδό Κεφαλληνίας στον Άλιμο.

Τότε ένα ένα μαύρο αυτοκίνητο πλησίασε, σχεδόν σταμάτησε δίπλα του και οι δολοφόνοι άνοιξαν πυρ εναντίον του με καλάσνικοφ.Όλο το περιστατικό φαίνεται πως έγινε μπροστά στα μάτια της συζύγου του επιχειρηματία, η οποία την ώρα της δολοφονικής επίθεσης βρισκόταν στην εξώπορτα του σπιτιού. Η γυναίκα είναι σε κατάσταση σοκ και έτσι δεν έχει μπορέσει ακόμη να δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο άτυχος επιχειρηματίας δέχθηκε 14 σφαίρες στα χέρια και το σώμα του και έπεσε νεκρός.
Αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομία, όμως παρά τις αναζητήσεις οι δράστες δεν εντοπίστηκαν.

Αργότερα ωστόσο η άμεση δράση έλαβε σήμα από την πυροσβεστική για πυρκαγιά σε όχημα στην περιοχή του Ελληνικού. Το όχημα έμοιαζε με αυτό των δραστών και έτσι έγινε έλεγχος.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα στο αμάξι βρέθηκαν καλάσνικοφ και γεμιστήρες και έτσι όλα δείχνουν ότι οι δράστες διέφυγαν με άλλο όχημα και έβαλαν φωτιά στο πρώτο για να σβήσουν τα ίχνη τους. Το αυτοκίνητο των δραστών ήταν κλεμμένο, ενώ έφερε και πλαστές πινακίδες. Η κλοπή του έγινε στις 7 του μήνα απ’ την περιοχή της Νέας Σμύρνης. Όλα δείχνουν ότι οι δράστες προετοίμαζαν καιρό το χτύπημα εναντίον του επιχειρηματία.

Ο επιχειρηματίας, παλιός πρωταθλητής του Boddy Building είναι ιδιοκτήτης strip club στη λεωφόρο Συγγρού. Παλιότερα είχε απασχολήσει την αστυνομία σε υπόθεση ναρκωτικών. Οι αστυνομικοί ερευνούν κάθε ενδεχόμενο.

Διαβάστε επίσης: Έτσι σκότωσαν μαφιόζικα τον Μιχάλη Γιατράκη τα ξημερώματα στον Άλιμο (φωτός – βίντεο)