Η μεγάλη έξοδος του Αυγούστου: 10λεπτη παράταση στον απόπλου των πλοίων από Πειραιά

02/08/2019 07:38

Ο Πειραιάς από τα μέσα Ιουλίου «βουλιάζει» από κόσμο, με την κατάσταση να επιδεινώνεται από χθες, 1η Αυγούστου, αφού ξεκινά και το μεγάλο κύμα των αδειούχων. Ωστόσο, η κατάσταση γίνεται μέρα με τη μέρα χειρότερη περιμετρικά του λιμανιού καθώς δημιουργείται συμφόρηση από τα οχήματα αλλά και από τα έργα που εκτελούνται στον Πειραιά.

Και σήμερα το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά παρατηρείται το αδιαχώρητο, αφού χιλιάδες Αθηναίοι παίρνουν το πλοίο για να ταξιδέψουν στα νησιά του Αιγαίου.

Φυσικά, οι δρόμοι γύρω από το λιμάνι είναι στο «κόκκινο» και η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες. Μάλιστα, αρκετοί ταξιδιώτες που δεν ξεκίνησαν έγκαιρα για το λιμάνι έχασαν τα πλοία.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, ο λιμενάρχης του Πειραιά αποφάσισε να δώσει 10λεπτη παράταση στον απόπλου των πλοίων, το πρωί της Παρασκευής (02.08.2019), προκειμένου να προλάβουν όλοι οι ταξιδιώτες να μπουν στα πλοία!

Δεδομένης της κίνησης, αν πρόκειται να ταξιδέψετε σήμερα, καλό θα ήταν να ξεκινήσετε λίγο νωρίτερα.

Πηγή

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου
( 0 Εγγεγραμμένοι )
X

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου

E-mail : *


ΣΧΟΛΙΑ

Ο παρών ιστότοπος δεν είναι υπεύθυνος για τα σχόλια των αναγνωστών

Μπορείτε να εγγραφείτε στην παρακολούθηση των σχολίων και των ανανεώσεων του άρθρου από το σύνδεσμο στο τέλος της ανάρτησης