Θεσσαλονίκη: Πήδηξε από το παράθυρο να σταματήσει φυγά και κατέληξε στο χειρουργείο

Αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι όταν προσπάθησε να αποτρέψει τη διαφυγή 13χρονου πρόσφυγα που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr ο ασυνόδευτος ανήλικος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, υπό προστατευτική φύλαξη από την Αστυνομία, κατόπιν εντολής των αρμόδιων εισαγγελικών αρχών.

Το απόγευμα της Τρίτης, ο 13χρονος αποφάσισε να διαφύγει από το νοσοκομείο. Αιφνιδιάζοντας τους γιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό και τους αστυνομικούς που τον πρόσεχαν, ο ανήλικος άρχισε να τρέχει στον διάδρομο. Για να ξεφύγει από τον αστυνομικό που προσπαθούσε να τον σταματήσει, ανέβηκε σε ένα παράθυρο και πήδηξε στο κενό. Ο αστυνομικός τον ακολούθησε, πηδώντας από τον πρώτο όροφο στο ισόγειο. Κατά την πτώση έσπασε το πόδι του στην κνήμη. Ο ανήλικος κατάφερε να διαφύγει. Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο όπου και υποβλήθηκε σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις.

Λίγες ώρες αργότερα αστυνομικοί εντόπισαν τον 13χρονο στην περιοχή της Ροτόντας. Τον προσήγαγαν εκ νέου στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου. Η τύχη του αγοριού είναι στην κρίση της Εισαγγελίας.

Πηγή