Νέο χτύπημα από τον Μητροπολίτη Μόρφου: Τι είπε για τον «Ορέστη» και τις εκτρώσεις

Νέο χτύπημα από τον Μητροπολίτη Μόρφου, ο οποίος όταν ρωτήθηκε για το θέμα του serial killer στην Κύπρο «Ορέστη», εκείνος το συνέδεσε με τις εκτρώσεις.

«Είπα και αλλού δεν επιτρέπεται η Κύπρος να έχει τόσο υψηλό ποσοστό εκτρώσεων και να μαραζώνουμε για τα δύο παιδάκια που σκότωσε ο δολοφόνος», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Μητροπολίτης Μόρφου, αποκάλυψε πως είναι σε θέση να γνωρίζει πως ο «Ορέστης» εξομολογήθηκε μετά την ομολογία των εγκλημάτων του. «Δεν νομίζω πως έκλεισε ο κύκλος των δολοφονιών. Έκλεισε ο κύκλος του δολοφόνου Νικόλα. Ξέρω ότι πήγε και εξομολογήθηκε. Κάλεσε ένα φίλο μας πνευματικό, διακριτικό, συμπονετικό και πήγε και εξομολογήθηκε. Τούτο είναι κάτι που τιμά την Κύπρο ότι ακόμα και ο πιο ακραίος δολοφόνος που ακούστηκε μέσα στους τελευταίους αιώνες θα έλεγα, έχει αυτή τη διάθεση της εξομολόγησης».

Και πρόσθεσε: «Επειδή η μετάνοια είναι κάτι πολύ βαθύ, τώρα ο Νικόλας χρειάζεται βοήθεια».

«Είπα και αλλού δεν επιτρέπεται η Κύπρος να έχει τόσο ψηλό ποσοστό εκτρώσεων και να μαραζώνουμε για τα δύο παιδάκια που σκότωσε ο δολοφόνος. Εσύ έκαμες τρεις εκτρώσεις τα μωρά σου και τώρα υποκριτή φαρισαίε κατακρίνεις τον Νικόλα. Και αυτό συνέβη σε πάρα πολλά σπίτια, σε πάρα πολλές οικογένειες».


Πηγή