“Σας λέω κάπου τον έχω ξαναδεί και έκανε τα ίδια”

Βράδυ Σαββάτου στη περιοχή του κέντρου.Αρκετός ο κόσμος που έχει βγει να διασκεδάσει και η Ομάδα ΔΙ.ΑΣ Ομόνοιας προσπαθεί με τις περιπολίες της να προσφέρει το αίσθημα ασφαλείας στους χιλιάδες των πολιτών.

Κατα την διενέργεια αστυνομικού ελέγχου σε μηχανή παρατηρεί σε δρόμο πλησίον του σημείου ελέγχου,πως ένα δίκυκλο με νεαρό οδηγό,περνά ανάμεσα από το πλήθος του κόσμου που διασκέδαζει σε παρακείμενα καταστήματα,με αποτέλεσμα να δημιουργείται στους συμπολίτες μας ανησυχία και φόβος μην τυχόν και πέσει πάνω τους και τους τραυματίσει. Η Ομάδα τελειώνει τον έλεγχο και ψάχνει να βρει το μηχανάκι και το βρίσκει.


Ο νεαρός με το που καταλαβαίνει την παρουσία της Ομάδας αρχίζει να αυξάνει ταχύτητα και περνώντας μέσα από τον κόσμο με μεγάλο κίνδυνο να τραυματίσει κάποιων ανυποψίαστο πολίτη προσπαθεί να διαφυγει. Λίγο παρακάτω αφήνει το μηχανάκι και το βάζει στα πόδια.


Καταφέρνει να διαφύγει.Η Ομάδα βλέποντας το μηχανάκι το οποίο λειτουργούσε χωρίς κλειδί διαπιστώνει πως τελικά είχε κλαπεί προ ολίγου!!!! Η Ομάδα δεν τα παρατάει ψάχνει να βρει και το άτομο. Πράγματι μετά από ένα τέταρτο το εντοπίζει κοντά στο σημείο που είχε αφήσει το δίκυκλο. Όμως η υποθεση δεν τελειώνει εδώ. Άνδρας της Ομάδας διατείνεται πως: “Σας λέω κάπου τον έχω ξαναδεί και έκανε τα ίδια”και θυμάται, πως το μεσημέρι στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου όπου ο συνάδελφος είχε βγει με τη παρέα του για στιγμές χαλάρωσης,το ίδιο άτομο με άλλο μηχανάκι είχε την ίδια συμπεριφορά!
Τελικά; Το άτομο παραδέχεται πως πράγματι ήταν αυτός το μεσημέρι και πως και αυτό το μηχανάκι ήταν κλεμμένο και το είχε παρατήσει σε δρόμο της Καλλιθεας. Μαζι με την Ομάδα πηγαίνουν στο σημείο και εντοπίζεται και το δεύτερο κλεμμένο μηχανάκι!!!


Ο συνδυασμός: Προσφορά στο συνάνθρωπο-Παρατηρητικότητα-Μνήμη,αποδείχτηκε για μια ακόμη φορά Αχαστος!

Από την σελίδα στο facebook της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. in Action