Χερσόνησος: Πιάστηκε στα πράσα με τις «καβάτζες» των ναρκωτικών στο χέρι!

Συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης (25/7), σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος της περιοχής, ένας 35χρονος κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, το μεσημέρι της Πέμπτης από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, εντοπίστηκε ο 35χρονος και στη συνέχεια ακολούθησε έλεγχος στον ίδιο και σε χώρο όπου διέμενε όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 86,2 γραμμάρια κάνναβης,
  • το χρηματικό ποσό των 3.510 ευρώ ως προερχόμενα από παράνομες δραστηριότητες,
  • κινητό τηλέφωνο.

Επιπλέον σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε χώρο που χρησιμοποιούσε ο 35χρονος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακόμα 35,9 γραμμάρια κάνναβης, ενώ κατασχέθηκε και δίκυκλη μοτοσυκλέτα ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Πηγή: cretalive.gr