Ευχαριστήρια επιστολή προς την Ελληνική Αστυνομία

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να συγχαρώ τον Υπουργό Προστασίας του πολίτη και τον Αστυνομικό Διευθυντή του Κιλκίς για το εξαίρετο ήθος των στελεχών τους, και συγκεκριμένα για τον Αστυνομικό  Μιχαηλίδη Βασίλειο του τμήματος συνοριακής φύλαξης Πολυκάστρου διότι βρήκε και παρέδωσε βιβλιάριο καταθέσεων το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό που απωλέσθηκε στην περιοχή Πολυκάστρου την Παρασκευή 01 Απριλίου 2016.

Συγκεκριμένα το βιβλιάριο και τα χρήματα ήταν ιδιοκτησίας υπερήλικου ζευγαριού με προβλήματα υγείας και η ανεύρεση τους ήταν καθοριστική για εμένα, καθώς θα με ανάγκαζε να καλύψω το ποσό ως ταχυδρομικός διανομέας. Στην αντίθετη περίπτωση, που δε γινόταν από εσάς η ανεύρεσή του, θα ήταν κόστος που θα βάραινε αποκλειστικά εμένα στη δύσκολη εποχή που ζούμε όλοι.

Εκφράζω τις εγκάρδιες ευχαριστίες μου προς τον Αστυνομικό Μιχαηλίδη Βασίλειο του τμήματος Συνοριακής φύλαξης Πολυκάστρου για την πράξη του αυτή, που ανέδειξε το ήθος και την ακεραιότητα του χαρακτήρα του τιμώντας ταυτόχρονα το σώμα ασφάλειας που υπηρετεί.

 Εύχομαι η ενέργεια αυτή να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση.

Με εκτίμηση

Μουρατίδου Σοφία

Ταχυδρομικός Ανταποκριτής