Ανήλικοι Παλαιστίνιοι μετανάστες έκλεψαν αυτοκίνητο για να μετακινηθούν στο εσωτερικό της χώρας

15/04/2016 13:11

Με κλεμμένο ιδιωτικής χρήσης επιβατικό αυτοκίνητο επιχείρησαν να κινηθούν στο εσωτερικό της χώρας, μετά την παράνομη είσοδό τους από τα χερσαία Ελληνοτουρκικά σύνορα, έξι ανήλικοι παράτυποι μετανάστες, που συνελήφθησαν στην Εθνική Οδό Ορμενίου-Αρδανίου στον Έβρο.

Του εντοπισμού και της σύλληψης των νεαρών αγοριών ηλικίας από 15 έως 17 ετών, υπηκόων Παλαιστίνης, είχε προηγηθεί καταγγελία κλοπής του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν, από τον ιδιοκτήτη του στην Ορεστιάδα.

Κατά τη διάρκεια των ενδελεχών ερευνών των αστυνομικών δυνάμεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας και εντός λίγων ωρών από την αναφορά κλοπής του οχήματος, εντοπίστηκε κινούμενο σε τμήμα της Εθνικής Οδού στην περιοχή των Φερών.

Σε σήμα στάσης που πραγματοποιήθηκε στον οδηγό του οχήματος, αυτός δεν συμμορφώθηκε, συνέχισε την πορεία του με αποτέλεσμα να καταδιωχθεί και ακινητοποιηθεί από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης.

Οι έξι δράστες, οι οποίοι όπως προέκυψε είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα, συνελήφθησαν, ενώ το όχημα αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου
( 0 Εγγεγραμμένοι )
X

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου

E-mail : *