Δίκη Χρυσής Αυγής: Ένταση μετά την απολογία Πατέλη

17/07/2019 14:10

Με ένταση ολοκληρώθηκε η απολογία του πυρηνάρχη Νίκαιας, Γιώργου Πατέλη, στη δίκη της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγή.

Το επεισόδιο σημειώθηκε έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού, μετά τη λήξη της συνεδρίασης. Όταν ο κόσμος άρχισε να διαλύεται, λίγα μέτρα από την είσοδο της ειδικά διαμορφωμένης αίθουσας όπου βρισκόταν η Μάγδα Φύσσα και φίλοι του Παύλου.

Εκεί, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, πέρασαν δίπλα κατηγορούμενοι και συνήγοροι της υπόθεσης, προκαλώντας την έντονη αντίδραση των παρευρισκομένων. Ανάμεσά τους, ο συνήγορος του Γ. Ρουπακιά και ο κατηγορούμενος για συνέργεια στη δολοφονία, Αν. Μιχάλαρος. Τα πνεύματα εντάθηκαν και υπήρξε φραστικό επεισόδιο το οποίο έληξε με παρέμβαση των ψυχραιμότερων φωνών.

Νωρίτερα, είχε ολοκληρωθεί η απολογία του Γ. Πατέλη με το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων να διακόπτει για αύριο τη διαδικασία, όπου σειρά να καταθέσει έχει ο καθ’ ομολογία δολοφόνος Γ. Ρουπακιάς.

Πηγή

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου
( 0 Εγγεγραμμένοι )
X

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου

E-mail : *


ΣΧΟΛΙΑ

Ο παρών ιστότοπος δεν είναι υπεύθυνος για τα σχόλια των αναγνωστών

Μπορείτε να εγγραφείτε στην παρακολούθηση των σχολίων και των ανανεώσεων του άρθρου από το σύνδεσμο στο τέλος της ανάρτησης