Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 85χρονου στα Σεπόλια

Ένας 39χρονος Αλβανός είναι, σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης της ανθρωποκτονίας ηλικιωμένου, 85 ετών, που διαπράχθηκε στις 14 Απριλίου 2019, στα Σεπόλια.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Το θύμα είχε εντοπιστεί βαριά τραυματισμένο μέσα στη μονοκατοικία που διέμενε στα Σεπόλια και κατέληξε λίγες ώρες αργότερα στο νοσοκομείο, όπου διακομίστηκε. Από τη νεκροψία – νεκροτομή διαπιστώθηκε ότι ο θάνατός του προκλήθηκε από ξυλοδαρμό.

Ο δράστης είναι, ήδη, φυλακισμένος, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλου αλλοδαπού. Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, το κίνητρο του εγκλήματος ήταν η ληστεία.

Σημειώνεται ότι ο 39χρονος είχε συλληφθεί στις 26 Απριλίου 2019 από αστυνομικούς του Τ.Α. Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη για απόπειρα κλοπής-διάρρηξης σε οικία. Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις και εντάλματα σύλληψης για υποθέσεις ληστειών και παραγγέλθηκε η φυλάκισή του σε κατάστημα κράτησης.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση για διενέργεια κύριας ανάκρισης.

Πηγή: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων