Φρικιαστική αποκάλυψη του 27χρονου δολοφόνου: “Την είδα να κάνει τζόκινγκ και διεγέρθηκα” (pics, vids)

Ασφυκτική η πίεση των αστυνομικών στον 27χρονο, καθώς παραμένουν πολλά τα κενά στην ιστορία του – Τι δείχνει το «προφίλ» του Κρητικού που «διασταυρώθηκε» μοιραία με την Αμερικανίδα επιστήμονα

Ήταν ένα στοίχημα που έπρεπε να «κερδηθεί» προκειμένου η Κρήτη να βγάλει από πάνω της ένα «στίγμα»!
Η γρήγορη διαλεύκανση της δολοφονίας της 60χρονης Suzanne Eaton έγινε «προσωπική υπόθεση» όλων των Κρητικών, όχι μόνο της τοπικής ΕΛ.ΑΣ.

Ήταν αυτός ένας τρόπος «δικαίωσης» απέναντι στην επιστήμονα που ήρθε στο νησί για ένα Διεθνές Συνέδριο και έμελλε να αφήσει την τελευταία της πνοή εδώ, με μαρτυρικό τρόπο, όπως έδειχναν όλα τα στοιχεία.

Οι αστυνομικοί λειτούργησαν μεθοδικά, προσεκτικά και οργανωμένα, προς αυτή την κατεύθυνση από την πρώτη στιγμή.

Οι πληροφορίες και οι αντιφάσεις

Η προσαγωγή του 27χρονου Κρητικού, σύμφωνα με όσα είναι σε θέση να γνωρίζει το cretalive, έγινε έπειτα από αξιοποίηση πολλών πληροφοριών, που συγκεντρώθηκαν τις τελευταίες ημέρες, και πριν ολοκληρωθούν οι εργαστηριακές εξετάσεις.

Κάτι γνώριζαν, κάτι έμαθαν οι αστυνομικοί κι έφτασαν στον νεαρό πατέρα, κάτοικο Κισσάμου…

Η ομολογία του ωστόσο δεν φαίνεται να κλείνει γι’ αυτούς την υπόθεση, καθώς όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά «κάτι κρύβει… δεν λέει όλη την αλήθεια». Για το λόγο αυτό και συνεχίζουν την εξέτασή του, σε στενή επικοινωνία με τους ιατροδικαστές. Στόχος να δεθεί όσο περισσότερο γίνεται η υπόθεση και τα αποδεικτικά στοιχεία να είναι ατράνταχτα!

Ο δολοφόνος δίπλα μας

Οι αντιδράσεις όλων στο άκουσμα της εξέλιξης στην υπόθεση που έχει πάρει διαστάσεις σε διεθνές επίπεδο είναι ενδεικτικές

Δεν το χωρά ο νους πως πίσω από τη στυγερή δολοφονία βρίσκεται ένας νέος άνθρωπος. Ένας 27χρονος που θα μπορούσε η άτυχη γυναίκα να ήταν μητέρα του.

Ένα πολυάσχολο άτομο, παντρεμένος με δυο παιδιά, με ποικίλα ενδιαφέροντα, που όμως φαίνεται πως έκρυβε καλά τις ψυχωτικές του διαταραχές.

Ένας άνθρωπος της διπλανής πόρτας που εμφανίζεται πλέον με ένα δεύτερο πρόσωπο, αποκρουστικό, διαταραγμένο με σεξουαλικά απωθημένα και διαστροφικές ορέξεις. Και που, όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις ποτέ δεν ξέρεις πότε μπορεί να το βγάλει στην επιφάνεια.

Προφανώς η άτυχη Σούζαν βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος ώρα κι εκεί ξύπνησε το καλά κρυμμένο «θηρίο» του δράστη που κίνησε τα ζωώδη ένστικτα του. Η γυναίκα χτυπημένη αρχικά από το αυτοκίνητο του δράστη – σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά του – τοποθετείται ζωντανή στο πορτ μπαγκάζ. Είναι όμως δυνατή και νοιώθοντας πως κάτι τρομερό θα της συμβεί, αρχίζει να ουρλιάζει και να χτυπά την κλειστή πόρτα.

Είναι η στιγμή που ο κατ’ ομολογίαν δολοφόνος, χάνει πλήρως τον έλεγχο και που αρχίζει να σκέφτεται πως θα πρέπει να ξεφορτωθεί την άτυχη γυναίκα, προσπαθώντας να την κάνει να σωπάσει και χτυπώντας την επιπόλαια με το μαχαίρι, μήπως και σταματήσει τις φωνές, που πιθανότατα θα κάνουν κάποιους να ακούσουν.

Η γυναίκα όμως εξακολουθεί να φωνάζει κι εκεί αποφασίζει να της κλείσει το στόμα προκαλώντας της ασφυξία.

Ένα πανί που προέρχεται είτε από ομπρέλα, είτε από κάποιο στρατιωτικού τύπου σακίδιο με το οποίο προσπάθησε να τη σκεπάσει και να τη μεταφέρει, φέρεται να ήταν ένα πειστικό στοιχείο για να φτάσουν οι αρχές σε αυτόν. Αλλά που πιθανότατα μα μην αποκαλύπτονταν ποτέ αν οι ερασιτέχνες σπηλαιολόγοι δεν έφταναν τυχαία στα ίχνη του εγκλήματος.

Ένα παπαδοπαίδι, ένας αγρότης υπεράνω πάσης υποψίας, ένας φονιάς «βγαλμένος» μέσα από σενάριο αμερικανικής ταινίας τρόμου, που όμως συνέβη και συνέβη δίπλα μας

Και η διαλεύκανση της υπόθεση έρχεται σαν λύτρωση για μια ολόκληρη κοινωνία!