Σε διαθεσιμότητα η Αστυνόμος που συνελήφθη στο Μαραθώνα – Από τα Νότια στη ΓΑΔΑ σε θέση κλειδί

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε, τελικά,  από τη φυσική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, η Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ, η οποία φέρεται να εργαζόταν παράλληλα σε κατάστημαυγειονομικού ενδιαφέροντος, στην περιοχή του Μαραθώνα.
Η Αστυνόμος που υπηρετεί σε Τμήμα των Νοτίων Προαστίων, είχε συλληφθεί την περασμένη εβδομάδα απόάνδρες της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων, καθώς ήταν εκείνη που έσπευσε να τους εξυπηρετήσει ότανζήτησαν να μιλήσουν με τον υπεύθυνο του εστιατορίου.
Η αξιωματικός οδηγήθηκε, στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας, στον Εισαγγελέα και στη συνέχειααφέθηκε ελεύθερη με τον ορισμό τακτικής δικάσιμου, η οποία ορίστηκε για τον προσεχή Οκτώβριο.
Η Φυσική Ηγεσία όμως φαίνεται πως είχε άλλη άποψη καιμε συνοπτικές διαδικασίες έθεσε σεδιαθεσιμότητα την Αστυνόμο, για την οποία σχηματίστηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση (Ε.Δ.Ε).
Σύμφωνα, πάντως, με έγκυρες πηγές του anatropionline.gr για τη συγκεκριμένη αξιωματικό, είχε εγκριθεί ημετάθεσή της την επόμενη μέρα από τη σύλληψή της, σε νευραλγικό πόστο της Γενικής ΑστυνομικήςΔιεύθυνσης Αττικής.