Εικόνες Αποκάλυψης στη Ναυπακτία: Καταστροφές, πλημμύρες και λάσπη από τη θεομηνία (pics&vids)

Κακοκαιρία: Η κακοκαιρία έπληξε Ναυπακτία και Αχαΐα – Εικόνες καταστροφής αντίκρισαν οι κάτοικοι – Πλημμύρισαν δρόμοι και σπίτια – Καταστράφηκαν περιουσίες – Απίστευτη περιπέτεια για 1.000 άτομα σε νυχτερινό κέντρο στην Αχαΐα – Πλημμύρες και στην Περαία Θεσσαλονίκης

Με το πρώτο φως του ηλίου αποκαλύφθηκαν οι μεγάλες καταστροφές στην Ναυπακτία από τις ισχυρές καταιγίδες που έπληξαν την περιοχή τα ξημερώματα του Σαββάτου, εν μέσω θέρους. Οι εικόνες που αντίκρισαν οι κάτοικοι είναι αποκαρδιωτικές, καθώς λάσπη και χώμα έχουν καλύψει τα πάντα.

Δρόμοι έχουν ανοίξει στα δύο, αυτοκίνητα έχουν παρασυρθεί και χείμαρροι έχουν υπερχειλίσει.

Μάλιστα, έπεσε τόσο νερό, που χρειάστηκε να κλείσει για πολλές ώρες η Ιονία Οδός στο ύψος του Πλατανίτη. Η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε λίγο πριν από τις 7 το πρωί. Η τροχαία είχε διακόψει την κυκλοφορία και στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου προκειμένου τα αυτοκίνητα να μην κατευθύνονται στην Ιονία Οδό.

Πλέον, η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε πλήρως στον αυτοκινητόδρομο της Ιονίας οδού, από το Αντίρριο έως την Γαβρολίμνη Αιτωλοακαρνανίας, και η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται κανονικά και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.


Πηγή