Υπόθεση Αναστασίας Κόλλια: Η κίνηση της οικογένειας που έφερε την ανατροπή

Το αρχικό πόρισμα για το θάνατο της 51χρονης μητέρας, έκανε λόγο για αυτοχειρία.

Μηνυτήρια αναφορά για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατ΄αγνώστων, κατέθεσε ο Πατρινός ποινικολόγος Θανάσης Διαμαντόπουλος, για την υπόθεση θανάτου της Αναστασίας Κόλλια, της 51χρονης που εντοπίστηκε νεκρή στη θαλάσσια περιοχή στον Ισθμό, δυο ημέρες μετά την εξαφάνιση της από το σπίτι της στην Αγριλία του Δήμου Ερυμάνθου Αχαΐας.

Το αρχικό πόρισμα για το θάνατο της 51χρονης μητέρας, έκανε λόγο για αυτοχειρία, γεγονός που από την πρώτη στιγμή φέρεται να αντέκρουσε η οικογένεια της, καθώς οι κακώσεις που φέρει στο σώμα της δεν ενισχύουν το σενάριο του πνιγμού.

Η μήνυση έγινε προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία της προανάκρισης, η οποία θα επικεντρωθεί αρχικά στην άρση του τηλεφωνικού και του τραπεζικού απορρήτου της θανούσας, για να καταγραφούν τα ίχνη της και οι κινήσεις της.

Υπενθυμίζεται πως η άτυχη γυναίκα την ημέρα της εξαφάνισης της, έκανε ανάληψη από ΑΤΜ του χρηματικού ποσού των 500 ευρώ, ενώ είχε αποστείλει και μηνύματα στα παιδιά της, τα οποία αμέσως άρχισαν την αναζήτηση για τον εντοπισμό της.

Από το συγγενικό της περιβάλλον σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η 51χρονη δεν φέρεται να αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα ή να είχε τάσεις φυγής. Μάλιστα το πρωί της ημέρας πριν χαθούν τα ίχνη της, έκανε όλες τις δουλειές που συνήθιζε να κάνει μαζί με το σύζυγο της, ενημερώνοντας τον πως θα μεταβεί στην Πάτρα. Στη διαδρομή συνάντησε ανιψια της η οποία και τη μετέφερε με το αυτοκίνητο στην περιοχή της Οβρυάς, όπου επρόκειτο να κάνει την τραπεζική ανάληψη. Από τότε η γυναίκα εξαφανίστηκε και βρέθηκε δύο ημέρες μετά νεκρή.

Πηγή: tempo24.news