Φονική κακοκαιρία στη Χαλκιδική: Δείτε live την επίσημη ενημέρωση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο

11/07/2019 12:15

Στις 12:00 θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα, στη Γενική Γραμματεία Τύπου, για την αποτίμηση της κατάστασης στη Χαλκιδική μετά την καταστροφική κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή το βράδυ της Τετάρτης (10/07).

Μετά την ενημέρωση θα γίνουν ανακοινώσεις για τον τρόπο διαχείρισης των συνεπειών της κακοκαιρίας από την πλευρά της κυβέρνησης.

Για τις συνέπειες από τα ακραία φυσικά φαινόμενα στη Βόρεια Ελλάδα -και ειδικότερα στη Χαλκιδική, ενημερώνεται συνεχώς ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος ανέβαλε τόσο τη συνάντησή του με τον πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, όσο και την προγραμματισμένη για σήμερα επίσκεψή του στο υπουργείο Παιδείας.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κ. Μητσοτάκης καθ΄όλη τη διάρκεια της νύχτας ήταν σε επαφή με το κλιμάκιο των κυβερνητικών στελεχών που αναχώρησαν για την περιοχή.


Πηγή

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου
( 0 Εγγεγραμμένοι )
X

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου

E-mail : *


ΣΧΟΛΙΑ

Ο παρών ιστότοπος δεν είναι υπεύθυνος για τα σχόλια των αναγνωστών

Μπορείτε να εγγραφείτε στην παρακολούθηση των σχολίων και των ανανεώσεων του άρθρου από το σύνδεσμο στο τέλος της ανάρτησης