ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: Εθελοντές μοίρασαν εκατοντάδες μερίδες φαγητού στο λιμάνι του Πειραιά (φωτός – βίντεο)

Εκατοντάδες μερίδες φαγητού μοιράστηκαν από τις 8 το βράδυ σε πρόσφυγες που παρευρίσκονται στις πύλες Ε1, Ε2 και Ε3 στο λιμάνι του Πειραιά. Τουλάχιστον 15 εθελοντές από Ευαγγελικές εκκλησίες της Αθήνας και του Πειραιά με πλήρη συντονισμό προσέφεραν για άλλη μια φορά φαγητό, φρούτα, ψωμί και νερό σε οικογένειες προσφύγων. Σύμφωνα με τον Αιδέσιμο Παύλο Δημητριάδη κάθε Πέμπτη εθελοντές προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε όλους τους πρόσφυγες του λιμανιού του Πειραιά. Μάλιστα, εθελοντής τραυματιοφορέας που εργάζεται στο Ωνάσειο θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά μέσα από την σελίδα του “PoliceNews” την υποδιευθύντριά του κα Μαγαλιού για την ανοχή που δείχνει δίνοντάς του ρεπό κάθε Πέμπτη για να προσφέρει τις εθελοντικές του υπηρεσίες στους πρόσφυγες.

policenews3

Δεν έλειψαν μικροεντάσεις

Παρόλο που ο συντονισμός ήταν άψογος, ομάδες νεαρών για άγνωστη αιτία ήρθαν στα χέρια προς στιγμήν, αλλά με την επέμβαση εθελοντών και ομοεθνών τους τα πνεύματα πολύ σύντομα ηρέμησαν και συνεχίστηκε κανονικά η διανομή τροφίμων.

policenews1

Διακριτική η εποπτεία του Λιμενικού Σώματος

Διακριτικά και κυρίως για τον συντονισμό της προβλήτας του λιμανιού ομάδες λιμενικών καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας, περιπολούν πεζοί την προβλήτα της Ε1 πύλης για τυχόν ατυχήματα από διερχόμενα οχήματα.

policenews4

Προβληματίζει φέιγ βολάν που πετάχτηκε σε εκατοντάδες αντίτυπα έξω από τις σκηνές

Εκατοντάδες φωτοτυπίες πέταξαν λίγο μετά τις 9μμ άγνωστοι έξω από τις σκηνές. Τα μικρά φειγ βολάν γραμμένα στην Αραβική γλώσσα δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς λένε, αλλά για το συμβάν ενημερώθηκε το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος για περαιτέρω διερεύνηση.

policenews6