Έξι θύματα σε Χαλκιδική και Ημαθία από την κακοκαιρία

Μία γυναίκα 54 ετών και ένα ηλικιωμένο ζευγάρι έχασαν τη ζωή της στη Χαλκιδική και στην Ημαθία, εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας που πλήττει τη βόρεια Ελλάδα από το απόγευμα της Τετάρτης.

«Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μιλούν για ένα νεκρό ηλικιωμένο στην Ημαθία και νεκρούς στην Σωζόπολη Χαλκιδικής από τη σφοδρότατη καταιγίδα που έπληξε την κεντρική Μακεδονία πριν από λίγη ώρα!», έγραψε ο μετεωρολόγος, Σάκης Αρναούτογλου.

Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν υπάρχει επίσημη πληροφόρηση από κάποιο κρατικό φορέα για το αν ισχύουν οι πληροφορίες που μετέδωσε ο γνωστός μετεωρολόγος.

Την ύπαρξη νεκρού στην Ημαθία, επιβεβαιώνει, και το τοπικό site pliroforiodotis.gr το οποίο τονίζει πως πρόκειται για έναν ηλικιωμένο που βρισκόταν στο δρόμο και δεν πρόλαβε να προφυλαχθεί.

Επιπλέον, λίγα λεπτά μετά την ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου, με παρέμβασή του στην εκπομπή της ΕΡΤ «η επόμενη μέρα», ο αστυνομικός συντάκτης της δημόσιας τηλεόρασης, Γιώργος Γεραφέντης, έκανε λόγο για μια νεκρή 54χρονη γυναίκα από τη Ρουμανία στη Χαλκιδική όταν καταπλακώθηκε από στέγη ταβέρνας που ξηλώθηκε από τον αέρα αλλά και τουλάχιστον τρεις ακόμα τραυματίες.

Πνίγηκε 2χρονο αγοράκι

Την τραγική είδηση επιβεβαίωσε η ΕΡΤ

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα φαίνεται ότι θα κρατήσουν μέχρι τις 6 το πρωί.