ΜΠΡΑΒΟ στους “μάγκες” Μοτοσυκλετιστές Ταχείας Ανταπόκρισης του ΕΚΑΒ – Έφτιαξαν με δικά τους χρήματα μηχανή

Όταν ο κρατικός μηχανισμός και τα αρμόδια υπουργεία υπόσχονται αλλά δεν πράττουν, οι άνθρωποι που ρισκάρουν καθημερινά την ζωή τους πάνω σε δίτροχα προσπαθώντας να σώσουν ανθρώπους σε έκτακτα περιστατικά, με δικά τους έξοδα ανακατασκευάζουν τις μοτοσυκλετες τους. Δείτε το κείμενο που ανάρτησαν στην προσωπική τους σελίδα στο Facebook:

Μία από τις μοτοσικλέτες μας, το πρώτο διάστημα λειτουργίας της, είχε ατύχημα με σοβαρές υλικές ζημιές. Για πάνω από έναν χρόνο παρέμεινε πεταμένη σε μια γωνιά του συνεργείου. Ύστερα από συνεχείς πιέσεις μας, δρομολογήθηκε η επισκευή της και πήγε σε συνεργείο της Yamaha, όπου με μια σοβαρή δαπάνη, επανήλθε στην αρχική της κατάσταση.
Τοποθετήθηκαν και καινούρια ελαστικά και ετοιμάστηκε για δουλειά, μόλις θα έμπαιναν καινούργιοι φάροι και σειρήνα. Τα οποία ΘΑ αγοράζονταν, ΘΑ πήγαινε η μηχανή σε ηλεκτρολόγο, ύστερα ΘΑ τα τοποθετούσε το συνεργείο της YAMAHA και πολλά άλλα ΘΑ τα οποία κράτησαν 2 χρόνια.
Αποτέλεσμα, ενώ έχουμε ένα σωρό προβλήματα με τα δίκυκλα, να έχουμε ένα καινούργιο και να μην μπορούμε να το βγάλουμε για δουλειά και όταν θα έβγαινε τα καινούργια ελαστικά να χρειάζονται αντικατάσταση, χωρίς να έχουν κάνει ούτε χιλιόμετρο! Ο κόμπος έφτασε στο χτένι και το πήραμε πάνω μας. Δύο βάρδιες δουλειά από τους Διασώστες και τους ηλεκτρολόγους του συνεργείου και όλα έτοιμα. Μαζέψαμε ότι εξαρτήματα βρήκαμε, αγοράσαμε τα υπόλοιπα και ξεκινήσαμε αποφασισμένοι να την βγάλουμε από το συνεργείο.
Σήμερα δεύτερη μέρα δουλειάς, ο ηλεκτρολόγος, από τις 8 που την έπιασε, έκανε διάλειμμα στις 1 το μεσημέρι για να ξεζαλιστεί και μετά από λίγο επανήλθε για να τελειώσει. Στη συνέχεια λάδια, φρένα, καύσιμα και στις 3μιση το μεσημέρι ακούστηκε ο ήχος της.
Όπου και να πάει η κρίση, όσο και να βαθύνει η φτώχεια, όσο και να επιμένουν κάποιοι στην γραφειοκρατεία, το ΕΚΑΒ θα μείνει όρθιο και θα το κρατήσουν οι εργαζόμενοι σε όλους τους τομείς!