Άγριος καβγάς στην ΕΡΤ: Έξαλλος ο Σαλμάς – «Αρπάχτηκε» με δημοσιογράφους

Ένταση επικράτησε στο στούντιο της δημόσιας τηλεόρασης στον αέρα της εκπομπής «Πρωινή Βάρδια», με καλεσμένο τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ, Μάριο Σαλμά.

Ο βουλευτής έχασε την ψυχραιμία του αφού θεώρησε πως οι παρουσιαστές της εκπομπής, τον διακόπτουν χωρίς να τον αφήνουν να ολοκληρώσει τη σκέψη του.

«Από ευγένεια, επειδή είμαι φιλοξενούμενος στην ΕΡΤ, ό,τι έγινε είναι παρελθόν. Οι πολίτες γνωρίζουν ποιοι δημοσιογράφοι και ποιες εκπομπές λειτούργησαν αντικειμενικά, στήριξαν την αντικειμενική ενημέρωση κι έκαναν το καθήκον τους», ανέφερε ο κ. Σαλμάς.

Στο σημείο αυτό τον διέκοψε η δημοσιογράφος Βούλα Κεχαγιά, λέγοντας του ότι «τώρα κάνετε διακρίσεις και διαχωρισμούς», με τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ να απαντά «θα μου κάνετε λογοκρισία στο τι θα πω;»

«Αυτό τώρα δεν είναι ΕΡΤ. Τοποθετούμαι και έχω μια δημοσιογράφο που είναι προσκεκλημένη και με διακόπτει. Αυτό δεν είναι κρατική τηλεόραση. Υπήρχαν εκπομπές στην ΕΡΤ που ήταν ό,τι χειρότερο έχει ζήσει η χώρα. Τελεία και παύλα», πρόσθεσε ο κ. Σαλμάς.

Δείτε το βίντεο της εκπομπής (το επίμαχο σημείο είναι στο 2:54:31):

Πηγή