Μήνυμα Μπαχτσελί σε Μητσοτάκη: «Αν ξεπεράσετε τα όρια θα πέσουν οθωμανικά χαστούκια»

Νέες απειλές κατά της Ελλάδας από τον ηγέτη των Τούρκων εθνικιστών – Γιατί επιτέθηκε ξανά στον Τσίπρα – Τι είπε για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Μήνυμα στο νέο πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη έστειλε με δηλώσεις του στα τουρκικά ΜΜΕ ο ηγέτης των εθνικιστών στην Τουρκία, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, ενώ παράλληλα εξαπέλυσε νέα επίθεση προς τον Αλέξη Τσίπρα.

«Να, βλέπετε, η κουτσή πάπια ο Τσίπρας που απειλούσε συνεχώς τη χώρα μας τις τελευταίες ημέρες πήρε αυτό που του άξιζε στην κάλπη και τα μάζεψε κι έφυγε από την εξουσία», είπε χαρακτηριστικά για να συμπληρώσει με νόημα ότι «όταν κάποιος παίρνει αποφάσεις εν θερμώ κι όχι με το μυαλό του, τότε το μετανιώνει».

Σχολιάζοντας στο πώς βλέπει να εξελίσσονται οι ελληνο-τουρκικές σχέσεις μετά την άνοδο στην εξουσία νέου κόμματος και ηγέτη στην Ελλάδα, ο Μπαχτσελί είπε ότι ο χρόνος θα δείξει αν θα αυξηθεί η ένταση στην ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο.

«Εμείς έχουμε υπομονή, αλλά αν μας πατήσει κάποιος τον κάλο, ξέρουμε να τον κάνουμε να το πληρώσει ακριβά. Όταν κάποιος ξεπερνά τα όριά του και παίζει με τα νεύρα μας, τότε κι εμείς ξέρουμε πολύ καλά πως να ρίχνουμε οθωμανικά χαστούκια. Εμείς είμαστε η Τουρκία, είμαστε ένας μεγάλος λαός που ζει για την τιμή και για την ελευθερία του», δήλωσε ο αρχηγός των Τούρκων εθνικιστών.


Πηγή