Κρήτη: Στο «κόκκινο» η αγωνία για την Αμερικανίδα βιολόγο που αγνοείται επί 6 ημέρες

Μεγαλώνει η αγωνία όσο περνούν τα 24ωρα χωρίς το παραμικρό ίχνος της Αμερικανίδας βιολόγου που αγνοείται στην Κρήτη.

Έξι ημέρες συμπληρώνονται σήμερα από την εξαφάνιση της 60χρονης Αμερικανίδας, Eaton Suzanne, τα ίχνη της οποίας αγνοούνται από το πρωί της Τρίτης (02/07) όταν και ξεκίνησε πεζοπορία στην περιοχή του Κολυμπαρίου.

Με το πρώτο φως της ημέρας, με μια γιγαντιαία επιχείρηση οι έρευνες ξεκίνησαν σε στεριά και θάλασσα και με την συνδρομή διαθέσιμων εναέριων μέσων, ωστόσο χωρίς αποτέλεσμα.

Η Σουζάν Ίτον είχε φτάσει στο Κολυμπάρι Χανίων για να συμμετάσχει σε συνέδριο στην Ορθόδοξο Ακαδημία, όπου και εθεάθη για τελευταία φορά στις 2 Ιουλίου.

Η οικογένεια της Σουζάν πιστεύει ότι πήγε για τρέξιμο και δεν επέστρεψε ποτέ στο ξενοδοχείο της.

Σημειώνεται ότι έχει ήδη δημιουργηθεί και σχετική σελίδα στο Facebοοk, μέσω της οποίας δίδονται στοιχεία και πληροφορίες για την αγνοούμενη Αμερικανίδα, όπως μεταδίδει το neakriti.gr.

Επίσης όπως έχει γνωστό, το χρηματικό ποσό των πενήντα χιλιάδων ευρώ προσφέρουν συνάδελφοι, συγγενείς και φίλοι της 60χρονης ενώ στην Κρήτη βρίσκονται τα τελευταία 24ώρα και τα παιδιά της που ψάχνουν εναγωνίως να εντοπίσουν ίχνη της μητέρας τους, ενώ έχει ήδη εκδοθεί και silver alert.

Πηγή