Έγκλημα – σοκ στην Κάρπαθο: Τον σκότωσε με 9 μαχαιριές και προσπάθησε να κρυφτεί σε βραχονησίδα

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Καρπάθου, από το άγριο φονικό που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (07/07) στην περιοχή Πηγάδια, όταν 27χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι σε 68χρονο καταστηματάρχη, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Το φονικό, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, έγινε μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΡΟΔΙΑΚΗ», το περιστατικό εκτυλίχθηκε στις 12:10 το βράδυ.

Ο δράστης, έφθασε στο κατάστημα του 68χρονου και άρχισε να τον κυνηγά και να τον μαχαιρώνει με μανία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα ο 27χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Ο 68χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του νησιού όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Μόλις ο δράστης είδε τους αστυνομικούς που έφθασαν, βούτηξε στη θάλασσα και κολύμπησε μέχρι την βραχονησίδα «Δεσποτικό» που βρίσκεται ανοιχτά της Καρπάθου, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη. Ο εντοπισμός και η σύλληψή του έγινε στις 3 τα ξημερώματα, από λιμενικούς που έφθασαν στο νησί με πλωτό σκάφος.

Σε βάρος του 27χρονου σχηματίστηκε δικογραφία και αναμένεται να μεταφερθεί στη Ρόδο προκειμένου να προσαχθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

Σύμφωνα με την «ΡΟΔΙΑΚΗ», ο δράστης, δεν έδωσε την παραμικρή εξήγηση στους αστυνομικούς για το πως έφθασε στο φονικό.

Με πληροφορίες από το Αθηναϊκό / Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων και την εφημερίδα «ΡΟΔΙΑΚΗ»

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019 και τα Αποτελέσματα Εκλογών 2019 της 7ηςΙουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Πηγή