Ντροπή: Γιατρός στη Ρόδο «έγδυσε» τουρίστα – Δείτε πόσα του πήρε για επίσκεψη

Θύμα σφοδρής εκμετάλλευσης έπεσε ένας 78χρονος τουρίστας στη Ρόδο.

Ο 78χρονος Ελληνοφινλανδός τουρίστας, με οικονομική επιφάνεια, που έχει καταλύσει και φέτος σε κεντρικό ξενοδοχείο της Ρόδου με τη σύζυγο και τα παιδιά του για διακοπές, κλήθηκε να πληρώσει σε ιατρικό κέντρο 130 ευρώ για… καθαρισμό αυτιών.

Ο 78χρονος, που έχει ευαισθησία στα αυτιά απευθύνθηκε στο ιατρικό κέντρο για καθαρισμό των αυτιών του, αφού τα ένοιωθε βουλωμένα λόγω ευαισθησίας που έχει στο θαλασσινό νερό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατική», ο θεράπων ιατρός προέβη σε καθαρισμό των αυτιών του, που δεν είχε διάρκεια μεγαλύτερη του ενός τετάρτου της ώρας τον παρέπεμψε στη γραμματεία, όπου τον χρέωσαν 130 ευρώ και του χορήγησαν σχετική απόδειξη για τις υπηρεσίες τους.

Ο 78χρονος, μιλώντας στην εφημερίδα, τόνισε ότι δε θα υποβάλει την δαπάνη στον ασφαλιστικό του φορέα στην Φινλανδία, καθώς κάτι τέτοιο θα ισοτιμούσε με κλοπή των αποθεματικών του.

Με πληροφορίες από το dimokratiki.gr

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019και τα Αποτελέσματα Εκλογών 2019 της 7ηςΙουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Πηγή