Έγκλημα στο Αιγάλεω: Κόλαφος η εισαγγελέας για την φερόμενη συζυγοκτόνο – Σοκάρουν οι ατάκες

Υπόνοιες πως καλύπτει τα παιδιά της για το άγριο φονικό.

Θρίλερ με την υπόθεση της γυναίκας που κατηγορείται ότι «έφαγε» τον άνδρα της στον ύπνο. «Σχεδίαζε την εξόντωσή του» είπε η εισαγγελέας για τη συζυγοκτόνο του Αιγάλεω. Σήμερα στις 15.00 το μεσημέρι αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου.

Προμελετημένη ήταν από την κατηγορουμένη , σύμφωνα με την εισαγγελέα της έδρας,η δολοφονία του συζύγου της τον Ιούνιο του 2012 , την ώρα που κοιμόταν, μέσα στο σπίτι τους στο Αιγάλεω.

«Ήταν προμελετημένο μήνες πριν»

Η εισαγγελική λειτουργός εισηγήθηκε στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθήνας την ενοχή της κατηγορουμένης εκφράζοντας την βεβαιότητα ότι η γυναίκα είχε προμελετήσει και προσχεδιάσει το έγκλημα τρεις μήνες πριν από την τέλεσή του.

«Σχεδίαζε την εξόντωση του. Όπως κάθε δολοφόνος είχε σχεδιάσει τον τρόπο αλλά κυρίως το μέσο με το οποίο θα πετύχαινε το ανθρωποκτόνο αποτέλεσμα. Γνώριζε ότι μόνο την ώρα του ύπνου θα μπορούσε να φονεύσει τον σύζυγό της ,γνώριζε πού είχε το όπλο του με το οποίο ήταν εξοικειωμένη», είπε η εισαγγελέας.

«Ήθελε να δημιουργήσει αμφιβολίες»

Όπως τόνισε η εισαγγελέας αναπτύσσοντας το σκεπτικό της : «από τη μετέπειτα συμπεριφορά της φάνηκε ότι είχε προσχεδιάσει το έγκλημα, και ήταν αμετανόητη. Κατηύθυνε τα περιστατικά με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργήσει αμφιβολίες στον περίγυρό της. Στους συγγενείς για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν είχε αποκαλύψει ότι ο σύζυγός της δολοφονήθηκε από το δικό του όπλο».

Καλύπτει τα παιδιά της;

Ο δικηγόρος της συζυγοκτόνου ωστόσο δημιούργησε την εντύπωση ότι η μητέρα αυτή καλύπτει τα παιδιά της και αυτό φάνηκε από την χαρακτηριστική του αγόρευση στο δικαστήριο.


Πηγή