Καταργεί τη λογική: Το ελληνικό νησί-όνειρο που κάθε Ιούλιο ρίχνει τις τιμές του

Πάνω απ’ όλες, όμως, στέκονται οι Κουκουναριές (στις οποίες αφιερώνουμε στο τέλος τη Media Gallery προκειμένου να τις απολαύσετε σε όλο τους μεγαλείο). Αποτελούν μια από τις λίγες κατοικήσιμες περιοχές του νησιού πέρα από την πόλη, ένα ήσυχο χωριό πλάι στο εντυπωσιακό πευκοδάσος που «ντύνει» με πράσινο τα πάντα.

Πέραν της δεδομένης γραφικότητας του χωριού, όμως, υπάρχει και η δεν-μπορεί-να-είναι-από-αυτόν-τον-πλανήτη παραλία του, η οποία συνέβαλε τα μέγιστα στην τρομακτική αύξηση του τουρισμού της Σκιάθου.

Σκεφτείτε πως μιλάμε για μια περιοχή που έχει περίπου 150 μόνιμους κατοίκους και άπαντες απασχολούνται στην τουριστική βιομηχανία.

Οι Κουκουναριές αποτελούν έναν αδιαμφισβήτητο παράδεισο επί της ελληνικής γης και, όπως έλεγε και μια παλιά διαφήμιση, μια δοκιμή θα σας πείσει.

Αλήθεια, τώρα που έχετε τα «πειστήρια», μήπως ήρθε η ώρα να περάσετε μια βόλτα από την Σκιάθο; Εμείς έχουμε κλείσει ήδη εισιτήρια (και) για φέτος και στο μυαλό μας, κάθε φορά που πλησιάζουν οι μέρες να το επισκεφτούμε, έρχεται εκείνο το γνωστό ποδοσφαιρικό σύνθημα:

«Δεν μπορώ, δεν μπορώ να περιμένω…»